Iznācis seriāla «X-faili. Slepenās lietas» jaunās sezonas reklāmas rullītis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Televīzijas kanāls «Fox» izlaidis kulta seriāla «The X-Files» («X-faili. Slepenās lietas») reklāmas rullīti divās daļās.

Abās daļās redzami galveno lomu tēlotāji Deivids Duhovnijs un Džiliana Andersone, kā arī aktieris Mičs Piledži, kurš atveido Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) vadītāju Volteru Skineru. Aktieris Viljams Deividss spēlē «smēķējošo vīrieti».

Pirmā no sešām sērijām tiks izrādīta 2016.gada 25.janvārī. Otrā sērija sekos jau nākamajā dienā. Pārējās četras sērijas iznāks pirmdienas vakaros ar nedēļas atstarpi.

«Fox» martā paziņoja, ka tiks izdotas sešas jaunas «The X-Files» sērijas. Galvenajās lomās atgriezīsies aktieri Deivids Duhovnijs un Džiliana Andersone. Seriālu veidos oriģinālo sēriju autors Kriss Kārters.

Godalgotais seriāls tika demonstrēts deviņas sezonas no 1993. līdz 2002. gadam.

Seriālā «The X-Files» attēloti FIB aģentu Foksa Maldera un Danas Skallijas piedzīvojumi, izmeklējot paranormālas parādības.

Seriāls saņēmis 16 «Emmy» balvas un piecus «Zelta globusus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu