Misija Marss dalībnieks izveido spēli Marsa ieceļotāji

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

RīgaTV 24 ēterā pārraidītā sociālā eksperimenta Misija Marss dalībnieki jau pavadījuši 39 dienas slēgtajā «kosmosa kuģī». Tātad vēl atlikušas 169 dienas, kas jāpavada slēgtajās telpās, imitējot kosmosa kuģa ceļojumu uz sarkano planētu Marss. Šajā laikā «kosmosa kuģa» apkalpei jāsatopas ar dažādiem pārbaudījumiem, lai izglābtu misiju. Līdz šim esam vērojuši pirmos strīdus, pāru veidošanos un misijas dalībnieku savstarpējās attiecības. Uzdotie uzdevumi – jautājumi, eksperimenti, spēles, ir domāti komandas saliedēšanai un psiholoģiskās noturības pārbaudei. Katru dienu iespējams vērot katra komandas dalībnieka izaugsmi, attiecības ar citiem un ikdienu.

Skatītāji jau pamanījuši, ka Kajaks biedrus pārsteidz ar izdomu un intelektualitāti.

Kajaks ir tieši tas, kurš spēj visefektīvāk atrisināt gan komandai uzdotos tehniskos eksperimentus, gan sarežģītos jautājumus, kā arī pats savu brīvo laiku izmanto dažādu, uz kuģa nepieciešamo lietu izveides.

Šoreiz, Kajaks iesaistījis arī komandu, un kopējiem spēkiem izveidojuši spēli «Marsa ieceļotāji», kas balstīta uz visiem pazīstamo galda spēli «Katanas Ieceļotāji». Spēle domāta 4-6 spēlētāji. Spēles vide ir planēta Marss pēc tās apbūves uzsākot kolonizēšanu.

Foto: publicitātes

Pats Kajaks par spēli stāsta:

«Ir 2048. gads. Pirms 20 gadiem vairāki uzņēmumi apvienojās, lai sūtītu robotus Marsa apbūvei. Pagājušo gadu laikā Marss tika veiksmīgi apbūvēts derīgo izrakteņu ieguvei.

Pēdējā gada laikā uzņēmumi sašķēlās un sāka sacensties Marsa kolonizēšanā un resursu ieguvē.

Tu pārstāvi vienu no kompānijām. Tavs uzdevums ir gūt pārsvaru pār citām kompānijām un iekarot Marsu.»

Foto: publicitātes

Misija Marss skatāma katru darba dienu plkst.15:00, 20:00 un 22:00 tiešraidēs RīgaTV 24, savukārt

24 stundu tiešraide un sīkāka informācija par raidījumu un tā dalībniekiem pieejama eksperimenta mājaslapā MisijaMarss.lv. Misija Marss atbalsta RīgaTV 24, tehniskais atbalstītājs «Latnet», Veselības Centrs 4, kā arī Jaunās Pasaules Institūts ASV. Worlds Institute).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu