Kannās izrāda pirmo «X-faili. Slepenās lietas» jaunās sezonas sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ «Mipcom» televīzijas industrijas gadatirgū Kannās izrādīta pirmā sērija no kulta seriāla «The X-Files» («X-faili. Slepenās lietas») jaunās sezonas. Seriāls tiks demonstrēts ASV televīzijā no nākamā gada 26. janvāra. Jaunā sezona iznāks 13 gadus pēc seriāla noslēgšanās. Tajā būs sešas sērijas.

«The X-Files» autors Kriss Kārters seriāla prezentācijā sacīja, ka seriālā ne vien turpināta paranormālu fenomenu izmeklēšana, bet skartas arī tādas tēmas kā valdības veiktā iedzīvotāju novērošana un izspiegošana.

Galvenajās lomās atgriezušies aktieri Deivids Duhovnijs un Džiliana Andersone. Pēdējoreiz viņi kopā bija redzami 2008.gada filmā «The X-Files: I Want to Believe» («Slepenās lietas: Es vēlos ticēt»).

Jaunās sezonas pirmajā sērijā Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenti tiek ierauti kāda bagātnieka sazvērestībā, lai iegūtu citplanētiešu izstrādātu tehnoloģiju.

Sezona no 26. janvāra tiks izrādīta amerikāņu televīzijas kanālā «Fox». Ja tā gūs lielu fanu atsaucību, veidotāji apsvērs jaunu sēriju uzņemšanu.

Seriāls «The X-Files» tika demonstrēts no 1993. līdz 2002. gadam. Tas ieguva vairākas «Emmy» un «Zelta globusa» balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu