«Staigājošie miroņi»: TOP 5 izdzīvojušie varoņi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas kanālā «FOX» jau šodien ar jaunāko, 6.sezonu atgriežas kulta seriāls «Staigājošie miroņi», kas guvis plašus panākumus un saņēmis vairākas prestižas balvas, tostarp «Zelta globusu» kā labākais televīzijas drāmas seriāls.

 
Foto: Publicitātes/FOX

Riks Graims

Riks Graims ir seriāla galvenais varonis, kuru atveido aktieris Endrjū Linkolns. Viņš ir drošsirdīgs policists, kas nonāk komā pēc tam, kad viņu sašauj, pildot dienesta pienākumus. Pamostoties Riks attopas zombiju apokalipses vidū. Viņš dodas uz Atlantu, ASV Džordžijas štatā, kur meklē sievu Loriju un dēlu Karlu, kuri aizbēga uz turieni kopā ar Rika labāko draugu Šeinu Valšu, lai meklētu patvērumu. Kad Riks atrod sievu un dēlu kopā ar kādu izdzīvotāju grupu, viņš palēnām uzņemas līdera lomu un dara visu, lai pats un citi izdzīvotu šajā jaunajā pasaulē. Rika iecienītākais ierocis ir «Colt Python», bet viens no viņa iedvesmojošākajiem citātiem seriālā ir šāds: «Situācija nekļūst labāka tāpēc vien, ka tu tā vēlies. No šā brīža mums ir jādzīvo reālajā pasaulē. Ja necīnīsimies, mēs mirsim.»

Foto: Publicitātes/FOX
 
Foto: fox.com

Derils Diksons

Derils Diksons, kuru tēlo aktieris Normans Rīduss, ir viens no nozīmīgākajiem varoņiem seriālā «Staigājošie miroņi». Derils ir medību, izsekošanas un navigācijas eksperts. Izdzīvošanas spēju dēļ līderis Riks Graims uzskata Derilu par svarīgu grupas biedru. Pēc Eda un Sofijas Peletieres nāves Derils izveido ciešu saikni ar vienu no izdzīvotājām - Kerolu Peletieri. Vēlāk viņam ir neilgas attiecības ar Betu Grīnu. Derils ir pēdējais izdzīvotājs no savas ģimenes. Viņa iecienītākais ierocis ir stops. «Derils ir godīgs un neveikls. Viņš vienmēr cīnās, jo allaž nonāk sarežģītās situācijās. Man patīk Derila ievainojamība un godīgums,» pauž viņa lomas atveidotājs Normans Rīduss.

Foto: fox.com
 
Foto: fox.com

Glens Rī

Glens Rī, ko atveido aktieris Stīvens Jons, arī ir viens no nozīmīgākajiem seriāla tēliem. Viņš ir galvenais izdzīvošanai nepieciešamo piederumu piegādātājs Atlantas izdzīvotāju grupai. Atlantā Glens izglābj Riku no zombiju asinskārajiem nagiem un aizved viņu atpakaļ uz nometni, kur viņš satiek savu ģimeni. Pēc palikšanas Grīnu fermā Glens sāk ilgstošas attiecības ar Heršela Grīna meitu Megiju un apprec viņu. Cietumā viņš kļūst par svarīgu padomes biedru, bet pēc slimības saķeršanas viņš vairs nevar pildīt savus pienākumus. Pēc uzbrukuma cietumam Glens aizbēg, atkal apvienojas ar sievu un seko Abrahamam Fordam ceļā uz Vašingtonas apgabalu. Viņš ir starp tiem, kas nonāk drošajā Aleksandrijas zonā, kur atkal kļūst par izdzīvošanas piederumu piegādātāju. Ironiski, bet vienā no intervijām Glena lomas atveidotājs Stīvens Jons saka: «Es neesmu nekāds lielais šausmu filmu cienītājs. Es nespēju bez bailēm vērot filmas par spokiem un dēmoniem.»

Foto: Publicitātes/FOX
 
Foto: fox.com

Karls Graims

Arī Karls Graims, kuru atveido pusaugu aktieris Čandlers Rigss, ir viens no varoņiem, kam laimējies izdzīvot zombiju apsēstajā pasaulē. Viņš ir Rika un Lorijas Graimu dēls. Sākotnēji Karls domā, ka viņa tēvs ir miris, tāpēc kopā ar māti pievienojas Šeinam Valšam ceļā uz Atlantas bēgļu nometni. Karlam nākas piedzīvot mātes nāvi, bet laika gaitā viņu norūda skarbie apstākļi. «Es esmu pusaudzis, tāpēc man patīk redzēt asinis un drošsirdību. Zinu, ka tas viss nav pa īstam, bet man tas sagādā baudu,» paudis Karla lomas atveidotājs, 16 gadu vecais Čandlers Rigss.

Foto: publicitātes
 
Foto: fox.tv

Kerola Peletiera

Kerola Peletiera, ko atveido aktrise Melisa Makbraida, arī spējusi izdzīvot kopš seriāla pirmās sezonas. Lai glābtos no zombijem, sākumā Kerola kopā ar savu cietsirdīgo vīru Edu un meitu Sofiju evakuējas uz Atlantu. Ar laiku viņi pievienojas izdzīvotāju nometnei. Kad meita pazūd, Karola izveido ciešu saikni ar Derilu Diksonu. Meitu ir sakoduši zombiji un viņa nomirst, tā Kerola kļūst par vienīgo izdzīvotāju no savas ģimenes. Ar laiku viņa kļūst arvien stiprāka, labi iemācās rīkoties ar ieročiem un iegūst medicīnisku pieredzi ar Heršela Grīna palīdzību. Uz neilgu laiku viņa kļūst par aizbildni Lizijai un Mikai Semjuelsām, kuras piedzīvo tēva nāvi. Pašlaik Kerola ir vienīgā sieviete, kas ir izdzīvojusi no sākotnējās Atlantas izdzīvotāju grupas. «Nav nekādas drošības, ka tev rītdien būs darbs, ja tu piedalies šovā par apokalipsi, kur ikviens var nomirt jebkurā brīdī,» atzīst Kerolas Peletieras lomas atveidotāja Melisa Makbraida.

Foto: publicitātes

Vai jaunajā sezonā visiem minētajiem varoņiem izdosies izdzīvot? Kādi jauni skarbi likteņa pavērsieni gaida zombiju apokalipsē izdzīvojušos? Skaties seriāla «Staigājošie miroņi» 6. sezonu kanālā «FOX» pirmdienās, plkst. 22.00, sākot ar 12. oktobri!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu