Dāvids piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtajā Rīgas stila pavēlnieks raidījumā uzvaru izcīnīja Deniss, nu jau liekot Dāvidam uztraukties, jo kopējais rezultāts šobrīd ir 3:1.

Šajā raidījumā Dāvida un Denisa komandām uzdevums bija apģērbt modeļus uz operu. Tērpus vērtēja trīs modes ekspertes - lietišķās etiķetes eksperte Aija Strautmane, modes žurnālistes Una Ulme un Anita Sedliņa. Žūrija asi kritizēja 100 eur kategoriju, kurā šoreiz modeļi bija puiši. Dāvids savu modeli bija ietērpis bītlenē, par ko lietišķās etiķetes speciāliste Aija Strautmane atteicās balsot, jo tas neesot pieņemami un uz operu tā ģērbties nedrīkstot. Dāvids gan par zaudējumu teica: «Godīgi? Man trūkst vārdu. Nedomāju, ka sabiedrība ir tik zemu kritusi.» Dāvids arī izteicās, ka Denisa tērpi neesot bijuši labi - kleita kā naktskrekls, lēta soma, un 100 Eur modelis šajā tērpā izskatoties kā autobusa šoferis. Raidījuma noslēgumā, apkopojot visu raundu balsis, izrādījās, ka šjā raidījumā Dāvids zaudējis Denisam ar rezultātu 3:0.

Foto: publicitātes

Kas notiks nākamajā raidījumā, kad Deniss un Dāvids atkal kāps uz Rīgas stila pavēlnieka skatuves? Vai Dāvids spēs atgūties pēc smagā zaudējuma? Abu modes ekspertu cīņu var vērot kanālā RīgaTV 24 vai klātienē kanāla studijā Blaumaņa ielā 32, katru sestdienu 21:00. Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza», atbalsta «Torley». Raidījumu skaties arī play24.lv.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu