«Saimniekšova» saldais pārītis atklāj, ko darīs ar iegūto balvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušonedēļ noslēdzās populārais televīzijas šovs «Saimnieks meklē sievu», kurā uzvarēja šova saskanīgākais pāris Velga un Alfrids. Pāris pastāstīja, ko grasās iesākt ar iegūtajiem līdzekļiem.

Šova laikā saimnieks Alfrids Lipovskis (56) un līgava Velga Platace (47) devās ceļojumā uz Gruziju, kur abi izbaudīja ne tikai silto laiku, bet arī romantiku un viens otra klātbūtni.

Alfrids un Velga kļuva par saskanīgāko no «Saimniekšova» pāriem, jau šā gada nogalē par laimētajiem līdzekļiem

abi dosies ceļojumā uz Taizemi.

Portālam pāris atklāj, ka kopā pavada katru nedēļas nogali. «Vairāk jau laikam man sanāk braukt pie Alfrida. Mēs attiecības attīstām, veidojam, vedam uz priekšu. Viss ir ļoti jauki. Tajā ceļojumā, domāju, vēlreiz viens uz otru paskatīsimies un sapratīsim, kā mēs varam satikt kopā,» portālam Skaties.lv atzīst Latgales saimnieka līgaviņa.

Velga un Alfrids šobrīd cenšas attīstīt un veidot savas attiecības. Velga atklāj, ka, iespējams, tieši ceļojuma laikā abi sapratīs, vai paliks kopā arī turpmāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu