Jauns intrigu šovs tautai «Kāzu gūstā»: skaties dalībniekus!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skaties.lv

Drīzumā gaidāms jauns šovs «Kāzu gūstā», kurā trīs jauni pāri kāzu rīkošanai saņem 7000 eiro. Šova laikā skatītāji varēs sekot līdzi organizēšanas norisei, tomēr «Kāzu gūstā» veidotāji uzsver, ka visiem trim pāriem būs jāsaskaras ar vienu šķērsli, par kuru TV skatītāji uzzinās tikai vēlāk.

 
Foto: skaties.lv

Agnese un Raitis

Agnese un Raitis kopā ir no piecpadsmit gadu vecuma, turklāt abi iepazinušies sociālajos tīklos. Raitis sākumā gribējis tikai draudzību, bet Agnese izvirzīto mērķi (Raiti) ir sasniegusi tik un tā. Agnese strādā par sociālo rehabilitētāju, bet Raitis ir dzelzceļa transporta students.

Foto: skaties.lv
 
Foto: skaties.lv

Dmitrijs un Darja

Dmitrijs un Darja kopā audzina divus bērnus, turklāt abi iepazinās brīdī, kad Darja kopā ar bijušo vīru ierakstīja dziesmu skaņu studijā, kur darbojies arī Dmitrijs.

Foto: skaties.lv
 
Foto: skaties.lv

Arturs un Ieva

Arī Arturs un Ieva kopīgi audzina meitiņu. Lai arī ir kurzemnieki, abi dzīvo un strādā Rīgā. Ieva ir pasākumu vadītāja, bet Arturs – loģistikas pārdošanas speciālists.

Foto: skaties.lv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu