Saimniekšova saskanīgākais pāris izšķīries!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šovā «Saimnieks meklē sievu» vislielākās cerības uz saskanīgu pāri skatītāji saistīja ar Velgu Plataci un Alfridu Lipovski. Un tomēr pēc pāra otrā kopīgā ceļojuma abi izlēmuši izšķirties. Kāpēc?

«Bija forši, viss pagāja. Dzīve iet uz priekšu! Nekas mums nesanāca. Mums ir dažādi skatījumi uz dzīvi. Katrs mēs palikām pie sava,» portālam Skaties.lv lēmumu šķirties pamato Alfrids. «Mēs bijām kopā aizbraukuši uz Taizemi, un pēc tam mēs paspriedām, kā viens uz dzīvi skatās, kā – otrs. Mums ir diametrāli pretēji uzskati par sadzīvošanu. Tāpēc, lai nemocītos un nelauztu viens otru, mēs nolēmām būt katrs pats par sevi.»

Alfrids uzsver, ka patiesi jau cilvēks atveras tikai pēc šova: «Mēs neko nerisinājām, mēs dzīvojām, baudījām un viss. Tad, kad mēs sākām domāt un runāt, sapratām, ka nederam kopā,» uz atšķirību starp dzīvi kameru priekšā un bez tām norāda šova «Saimnieks meklē sievu» pieprasītākais dalībnieks.

Alfrids atklāj, ka cer startēt vēl vienā šovā, kur brašo latgalieti pieteikusi meita. Tikmēr Velga šīs nedēļas sākumā kļuvusi par vecmāmiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu