Iepazīt Austrumu pērli – Šrilanku!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas vakarā, 6. februārī, «Hobiju domnīcas» skatītājus no 360TV ekrāna atkal sveicinās Laura Jēkabsone, kura nesen atgriezusies no atpūtas Austrālijā. Šajā vakarā Laura ar saviem viesiem runās par valsti, kuru cauri gadsimtiem tēlaini dēvējuši par Indijas asaru vai Austrumu pērli, savukārt vietējie savu valsti dēvē par «Laimīgo salu». Valsts, par kuru tiks runāts šajā vakarā, būs Šrilanka.

Parunāt par Šrilanku, tās dabu, virtuvi un cilvēkiem uz «Hobiju domnīcas» studiju aicināta žurnāliste Līga Gaigale un tējnīcu tīkla «Apsara» īpašnieks Ikars Keišs.

TVnet lasītājiem iespējams jau tagad ieklausīties studijas viesu stāstā par attieksmi, ko izjutuši Šrilankā kā tūristi. Līga atklāj, kāpēc sievietes Šrilankā tiek īpaši aprūpētas, izsekotas un no viņām neatkāpjas ne soli. Savukārt Andris ir lakonisks - tūrists ir dolārs.

Pieejams arī ļoti interesants stāsts par tējām, ko atklāj tējas meistars Andris Purviņš.

Iegriezies 360TV un skaties «Hobiju domnīcu» katru sestdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu