Sācies jaunais tautas šovs «Kāzu gūstā»: bez strīdiem un intrigām neiztikt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

8.februārī skatītāji varēja vērot jauno TV šovu «Kāzu gūstā», kurā trīs pāri saņem septiņus tūkstošus kāzu organizēšanā, taču... viņiem organizēšana jāuztic savām ģimenēm. Te nu arī sākas domstarpības un strīdi...

Uzzinot, ka pāri kāzu organizēšanā piedalīties nevarēs, visiem nācās parakstīt līgumu. Pēc neilgām pārdomām to izdarīja visi trīs pāri, taču grūtāk nācās pierunāt jauniešu ģimenes locekļus.

Kamēr pāri uz divām nedēļām devās atpūsties uz viesu namiem tālu no Rīgas, viņu ģimenes jau sāka apspriest pirmos organizēšanas darbus.

Foto: TV3

Agnese un Raitis vēlas nestandarta kāzas – dabā, mežā, pieļauj iespēju par kāzām lidmašīnā, tomēr pāra ģimenes tā nedomā

Kamēr Agneses ģimene piedāvāja kāzas rīkot kultūras pilī «Ziemeļblāzma» - ziloņkaula baltās krāsas kāzu kleitā, Raita ģimenes piedāvājums bija citādāks. Ģimene vēlētos, lai Raitis Agnesei brauc pakaļ uz mājām, kur uz trešo stāvu viņu paceltu ceļamkrāns, bet pēc tam visi dotos kāzas svinēt kādā Iecavas viesu namā, kur ballīte notiktu Havaju stilā. Agneses ģimenei Raita ģimenes vīzija par kāzām šķiet šokējoša.

Foto: TV3

Ievas un Artūra vecāki uzskata, ka kāzas jāsvin kādā no Kurzemes muižām

Dramatiski izvērtās līguma parakstīšana Artūra ģimenē. Ļoti ilgi šo piedāvājumu apsvēra Artūra tēvs, kurš šīs kāzas nosauca par trakomāju. Pēc ilgām pārdomām viņš tomēr piekrita līgumu parakstīt un piedalīties organizēšanā.

Foto: TV3

Darjas vecāki uztraucas, ka nesanāks laika

Viņi arī uzskata, ka vajadzīga dzīvā mūzika. Savukārt Dmitrija ģimene uztraucas par kāzu budžetu un piedāvā tās svinēt Rīgā vai netālu no tās. Šā pāra ģimenes parakstīja raidījumu veidotāju piedāvātos līgumus, taču visvairāk par to uztraucās Darjas mamma, kurai darba dēļ neatliek daudz laika kāzu organizēšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu