Ilgi gaidītā «Saplēstā krūze» LTV jau šovakar

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Trīs meiteņu draudzība, liktenīga mīlestība, kaislības un cerība, katru dienu dzīve viņām piespēlē jaunus pārbaudījumus un izšķirošas izvēles - kaislīgs mīlasstāsts 12 sēriju garumā jaunajā Latvijas Televīzijas (LTV) daudzsēriju filmā «Saplēstā krūze» no 13.februāra sestdienās plkst. 21.25 LTV1 ēterā.

Jaunā LTV daudzsēriju filma «Saplēstā krūze» veidota pēc Alfrēda Dziļuma romānu «Saplēstā krūze» un «Vilka zobs» motīviem, taču lielāko filmas daļu veido oriģinālsaturs. No romāna «Saplēstā krūze» ņemti vien daži galvenie tēli un to attiecību līkloči, kuri filmā apaudzēti ar dažādiem notikumiem, kas ievilks skatītāju latvieša iekšējās pasaules sajūtās un vērtībās. Arī citi personāži, pateicoties to pielāgošanai kinovēstījuma specifikai, ieguvuši jaunas dimensijas, norāda filmas veidotāji.

Filmas centrā ir cilvēks - latvietis, kurš darīs visu, lai nosargātu savas vērtības - laimi, ģimeni, bērnu, arī īpašumus, ar visdažādākajām metodēm - gan ar viltu un cietsirdību, gan ar patiesu mīlestību un atklātību. Katru epizodi caurvij dinamiska visu iespējamo emociju gamma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu