TOP 5 iemīļotākie varoņi seriālā «Staigājošie miroņi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kulta seriāls «Staigājošie miroņi» atgriežas kanālā «FOX» ar 6.sezonas otro daļu, lai turpinātu vēstīt par pasauli, kuru pēc šausminoša apokaliptiska notikuma apsēduši asinskāri zombiji un dzīvi palikuši tikai nedaudzi cilvēki. Bet kuri ir skatītāju iemīļotākie seriāla varoņi? To izgaismo aptauja, ko veicis portāls «undeadwalking.com», izvaicājot «Staigājošo miroņu» fanus.

 
Foto: publicitātes

5.vieta - Kerola

Kerola Peletiera ir viena no iecienītākajām varonēm vairāku iemeslu dēļ. Kad viņas meita nomirst pēc zombiju kodieniem, Kerola kļūst par vienīgo izdzīvotāju no savas ģimenes. Ar laiku viņa kļūst arvien stiprāka, labi iemācās rīkoties ar ieročiem un iegūst medicīnisku pieredzi ar Heršela Grīna palīdzību. Uz neilgu laiku viņa ņem savā aizbildnībā Liziju un Mikai Semjuelsas, kuras piedzīvo tēva nāvi. Pašlaik Kerola ir vienīgā sieviete, kas izdzīvojusi no sākotnējās Atlantas izdzīvotāju grupas.

 
Foto: publicitātes

4.vieta - Glens

Glens Rī ir ceturtais iemīļotākais seriāla tēls. Viņš ir galvenais izdzīvošanai nepieciešamo piederumu piegādātājs Atlantas izdzīvotāju grupai. Glens vēl ne reizi nav nogalinājis nevienu cilvēku un ir spējīgs ziedoties kopēja labuma vārdā, kad tas nepieciešams.

 
Foto: publicitātes

3.vieta - Mišona

Vienīgā varone, kas topa pieciniekā nav no sākotnējās izdzīvotāju grupas. Mišona, kas pievienojās pārējiem 3.sezonā, ir gudra, stipra un gādīga. Viņai ir daudz tādu īpašību, kuras palīdz izdzīvotāju grupai.

 
Foto: publicitātes

2.vieta - Riks

Otrs populārākais ir seriāla galvenais varonis Riks Graims. Viņš ir drošsirdīgs policists, kas zombiju apsēstajā pasaulē uzņemas līdera lomu izdzīvotāju grupā un dara visu, lai pats un citi izdzīvotu. Tomēr, ja notiek kaut kas šausmīgs vai traumatisks, Riks rīkojas kā jucis, lai atjaunotu kārtību izdzīvotāju nometnē. Vēlāk viņš saprot, ka jānomierinās, jāsper solis atpakaļ un jākļūst par veco labo policistu Riku. 6.sezonā Riks no cilvēka, kas netic nevienam un uzskata, ka jānogalina, pirms kāds nav nogalinājis tevi, atkal pārtop par vīru, kas apzinās, cik svarīgi saglabāt cilvēcību pat visgrūtākajos apstākļos.

 
Foto: publicitātes

1.vieta - Derils

Derilam ir milzīgu fanu pulks - viņš ieguvis 75% aptaujas dalībnieku balsu. Derils ir medību, izsekošanas un navigācijas eksperts. Izdzīvošanas spēju dēļ līderis Riks Graims uzskata Derilu par svarīgu grupas biedru. Derils ir pēdējais izdzīvotājs no savas ģimenes.

Skaties seriāla «Staigājošie miroņi» 6.sezonas otro daļu pirmdienās plkst.22.00, sākot no 15.februāra, un uzzini, kā attīstīsies notikumi un varoņu likteņi zombiju apsēstajā pasaulē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu