«Kāzu gūstā»: kūku kašķi un radi sāk skaitīt naudu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šova «Kāzu gūstā» 3. epizodē visu pāru vecāki izvēlas kāzu torti, transportu un citas aktivitātes, ar ko pārsteigt jaunos. Protams, viedokļi nesaskan, īpaši par kūku izskatu un garšu tiek karsti diskutēts. Arī nauda skaitīta. Tomēr par dažām lietām - kāzu transportlīdzekli, zirgiem un pat kravas pacēlāju kā atrakciju tiek panākta vienošanās.

Agnese un Raitis

Vecāki lemj par kāzu balto arku, kur plānota līgavas un līgavaiņa sarakstīšanās.

Vēl aizvien Raita vecāki ņem ļaunā, ka iepriekš tikuši saukti par «lauciniekiem», tāpēc nemitīgi to piemin sarunā ar Agneses vecākiem.

Par vienu gan vecāki vienisprātis - kāzās jaunajam pārim jāierodas jāšus uz zirgiem. Tiek ieplānota vēl kāda drosmīga aktivitāte - līgavainis pēc līgavas dodas ar pacēlāju. Arī šī ideja tiek akceptēta. Kāzu uzkodās tiek prezentētas arī picas havajiešu stilā, kas mazliet mulsina citus radiniekus.

Ieva un Artūrs

Ievas mamma pārliecināta, ka kāzu kūka jācep saimniecībā «Lāči». Ieva komentē, ka vēlas sev vienkāršu kāzu torti. Artūra mamma ar āķīgiem jautājumiem cenšas pārbaudīt ceptuves saimnieku Normundu Skauģi, prasot, cik kārtas ir Napoleona kūkai. Izrādās, atbilde pašiem cepējiem nav skaidra. Otra kāzu torte tiek nogaršota Liepājā un atzīta par skaistāku. Tomēr Ievas vecāki uztraucas, ka neesot vēl atrasta īstā kāzu torte.

Kūku kari uzņem apgriezienus, un pēkšņi balsojumā Ievas ģimene sadalās,

kā rezultātā balsojumā uzvar Artūra ģimenes lēmums. Nākamais jautājums - kāzu auto. Ieva un Artūrs saka tieši - nekādus limuzīnus, kamēr vecāki tā vien sliecas savā izvēlē par labu šim transporta līdzeklim.

Darja un Dmitrijs

Pāru kāzas notiks Bīriņu pilī, kas īpaši nepatīk Dmitrija vecākiem. Darjas mamma atzīst, ka ne īpaši patīk līgavaiņa nodarbošanās - mūzika, jo tas neesot nekas nopietns, ar ko var nopelnīt. Tomēr vecāki vienojas par kāzu ēdinātājiem un limuzīnu. Paliek vien kāzu torte, par ko tad arī sākas nesaskaņas. Darjas radi un vecāki ir neizpratnē par Dmitrija vecāku izraudzīto vienkāršo kūku.

«Es nevaru saprast, ko viņi grib un kāda ir viņu izvēle. Dmitrija vecāki ir kā no citas planētas,» secina Darjas mamma.

Tomēr beigās visi panāk kompromisu, akceptējot Dmitrija vecāku izvēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu