Meraija Kerija filmēsies realitātes šovā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas kanālā «E!» tiks demonstrēts realitātes šovs par amerikāņu dziedātājas Meraijas Kerijas (Mariah Carey) privāto un profesionālo dzīvi. Šovā «Mariah’s World» tiks parādīta gatavošanās «Sweet Sweet Fantasy» koncertturnejai un precībām ar austrāliešu miljardieri Džeimsu Pakeru.

«Man šķiet, ka tā būs laba iespēja parādīt manu personību un to, kāda esmu, lai gan mani patiesie fani to jau zina,» Kerija sacīja laikrakstam «The New York Times». «Daudziem cilvēkiem ir nepatiess priekšstats par dažādām lietām.»

Kerija sacīja, ka realitātes šovā pārāk bieži neparādīšoties viņas bērni. «Iespējams, kādreiz viņi būs redzami, taču viņi nebūs šova galvenie varoņi. Viņi ir pārāk mazi, lai pieņemtu tādus lēmumus,» norāda dziedātāja.

Pārraidē nebūs redzams viņas līgavainis Pakers. «Viņš ir cienījams uzņēmējs,» uzsver Kerija. «Tā nav viņa īstā vieta - braukāt pa Eiropu un pavadīt laiku ar manu komandu, dejotājiem un fona dziedātājiem.»

Realitātes šovu veidos producentu kompānija «Bunim/Murray». Filmēšana sākās pēc tam, kad Kerija beidza regulāri uzstāties Lasvegasā.

Kā jau ziņots iepriekš, Kerija otrdien ar koncertu Lielbritānijā uzsāka «Sweet Sweet Fantasy» Eiropas koncertturneju. Tā ir viņas pirmā viesošanās Eiropā kopš 2003. gada.

7. aprīlī Kerija sniegs koncertu «Arēnā Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu