Izjukusi «Ugunsgrēka» aktiera Liuzinika laulība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašmāju ziepju operu «Viņas melo labāk» un «UgunsGrēks» aktieris Ģirts Liuziniks (34) piedzīvojis izmaiņas privātajā dzīvē - izjukusi viņa laulība, bet pats skatuves mākslinieks ļāvies dienesta romānam, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Liuziniks vairākus gadus bija sevi pozicionējis kā kārtīgu ģimenes cilvēku un kopā ar sievu, divu mazo dēliņu māti Metu (34) radīja visnotaļ saskanīga pāra iespaidu. Šobrīd situācija mainījusies – jau sešus mēnešus viņš vairs nedzīvo kopā ar laulāto draudzeni un sācis attiecības ar 25 gadus veco aktrisi Lieni Sebri.

Liuziniks gan īpaši uzsvēris, ka dienesta romāns nav bijis iemesls pārmaiņām ģimenes dzīvē.

«Neviens nevienu nav krāpis, un neviens ne uz vienu nav apvainojies. Mēs vienkārši sapratām, ka turpmāk vairs nevaram būt kopā,» «Kas Jauns» skaidro aktieris, norādot, ka pie šķiršanās novedusi «virkne visādu apstākļu un likumsakarību».

Lai gan Ģirts dzīvo atsevišķi no sievas, viņš iespēju robežās ir kopā ar dēliem un abi bijušie mīļotie tagad mēģina rast risinājumu situācijai, lai normāli dzīvotu tālāk, netraumējot bērnus – nepilnus trīs gadus veco Knutu un četrarpus gadus veco Evertu.

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Liene Sebre
Latvijas Nacionālā teātra aktrise Liene Sebre Foto: LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu