«Kāzu gūstā» kāzas: aizmirsti gredzeni, karnevāls Havajās un pazudušie draugi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

TV šovs «Kāzu gūstā» noslēdzies ar ilgi gaidītajām trīs pāru - Darjas un Dmitrija, Ievas un Artūra, Agneses un Raita kāzām, kuru organizēšanā piedalījās visi, izņemot pašus laimīgos. Kādas bija visu pāru reakcijas?

Atgādinām, ka šovā «Kāzu gūstā» trīs pāri saņēma 7000 eiro sapņu kāzām. Tikai noteikums bija viens - paši savu kāzu organizēšanās viņi piedalīties nedrīkstēs - viss jāatstāj radinieku ziņā!

Ģimenēm patiešām nebija viegli panākt savstarpēju vienošanos - gan svinību vietas un kāzu ēdienu izvēlē, gan līgavas kleitas un kāzu atrakciju ziņā.

Pat ar strīdiem, asarām un aizvainojumiem līgavas un līgavaiņa vecāki centās noorganizēt savu bērnu Lielo dienu.

Lai vai kā, šova noslēgums ir klāt un mēs varam uzzināt, kā šova galvenās personas piedzīvoja šo savu kāzu dienu!

Artūrs un Ieva: kavēta ceremonija un pazuduši gredzeni

Jaunā pāra kāzu rīts iesākas ar satraukumu, jo, esot ceļā uz laulības ceremonijas vietu Pāvilostā, tiek atskārsts, ka gredzeni palikuši veikalā. Par kāzu auto bija izraudzīts 70. gadu retro autobuss, kas ātrāk par 80 km/h nebrauc.

Laika plānošana nebija precīza, un jaunais pāris kavēja savu ceremoniju.

Tomēr ceremonija sākās un viss noritēja sirsnīgi, un ar kāzām pāris bija apmierināts. Īpašs pārsteigums bija līgavas dāvātā dziesma savai ģimenei.

Agnese un Raitis: līgavainis vēlas braukt prom no kāzām

Pāris sapņoja par netradicionālām kāzām, kuras viņu radinieki arī centās saorganizēt havajiešu stilā. Kāzu ballīte notika Iecavas viesu namā.

Pāris, uzzinot kāzu scenāriju, maigi izsakoties, nebija priecīgi.

Pavīdēja pat prognozes, ka līgavainis varētu aizbēgt no šā pasākuma. Tomēr Raitis ar vecāku sarūpēto pacēlāju kāzu rītā dodas pakaļ savai līgavai.

Māsīca Dita uzņemas aktīvu kāzu vadītājas lomu, kas izskatās diezgan komiski un uzspēlēti.

Līgavai ar visu grezno kleitu nākas kāpt ārā pa trešā stāva logu, lai tiktu izredzētā apskāvienos. Sākoties kāzām, vecāki atzina, ka ir tomēr zaudējuši ar savu ideju - havajiešu stilā, jo viss izrādījies ne tā, kā paredzēts. Uz kāzu ceremoniju pāris devās zirgu mugurās - abi jutās ļoti nosaluši un nespēja izbaudīt skaisto mirkli. Raitim nepatika šī ideja, kas organizēta, lai pārim būtu skaistas bildes. Kāzu svinības pārim šķita traģiskas, un līgavainis pat ierosināja mammai braukt projām. Beigās pāris samierinājās ar situāciju un centās savas kāzas izbaudīt. Viesi kāzas nosauca par ļoti sirsnīgām.

Darja un Dmitrijs: meitiņu niķi

Pāris kāzas vēlējās iedvesmojošas un ļoti romantiskas. Pāra vecākiem līdz šim nebija bijušas labas attiecības, bet bērnu dēļ nākas pieņemt daudz kompromisu. Kāzu scenārijs pārim patika, un kāzu ceremonija norisa Bīriņu pilī. Līgavai kleitas izvēle patika, taču mammas piemeklēto jaciņu nosauca par briesmīgu.

Pāris nedaudz pārdzīvoja, ka vairāki draugi nav ieradušies tādēļ, ka kāzas filmēs televīzija.

Sākoties ceremonijai, sākās arī pāra meitiņu niķi un meitenes nācās ilgi mierināt, kad viņas sabijās no saksofona. Tā kā bija jāmierina mazules, līgavas māte neredzēja pašu svarīgāko meitas dzīves mirkli - salaulāšanu. Turpmākās kāzu svinības pāri apmierināja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu