Foto: «Pieci.lv» ar koncertu atzīmē divu gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto /TVNET

Ceturtdien, 31. martā, Latvijas Radio jaunākā programma Latvijas Radio 5 - «Pieci.lv» ar koncertu ēterā svinēja divu gadu jubileju. Visu dienu radio ēterā klausītājiem bija sagādāti dažādi pārsteigumi, bet svētku vakara izskaņā Latvijas Radio 1. studijā uzstājās vairāki populāri mūziķi - Ozols, Ansis Kolmanis un DJ Monsta, Viņa, grupa «Rīgas modes», kas pilnā garumā pirmatskaņoja savu jauno albumu «Fantastiski» u.c. Vakaru vadīja «Pieci.lv» personības - Magnuss Eriņš, Karmena Stepanova un Aleksis Vilciņš. Aplūko foto!

Latvijas Radio 5 - «Pieci.lv» radio FM viļņos oficiāli sāka raidīt 2014. gada 31. martā, bet kanāla pirmsākumi pirms trīs gadiem meklējami interneta vidē. Radiostacija ir jauniešu sabiedriskais medijs un vienīgais radio Latvijā, kurā netiek atskaņotas reklāmas. «Pieci.lv» apvieno dažādu dzīvesstilu un viedokļu līderus, veidojot sabiedriskā medija platformu, caur kuru augt un attīstīties dažādu subkultūru piekritējiem.

«Pieci.lv» radio uztvērējos skan Rīgā 93.1 FM, Ventspilī 96.5 FM, Liepājā 102.1 FM, Valmierā 89.5 FM, Rēzeknē 103.8 FM, Daugavpilī 104.0 FM, kā arī internetā «Pieci.lv» un bezmaksas mobilajā lietotnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu