«Precētie pret brīvajiem: sievas vīriem par 1000 eiro ļauj pārkāpt visas robežas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jaunajā attiecību TV spēlē «Precētie pret brīvajiem», kas savu pirmizrādi piedzīvoja 4. aprīlī, uzvarēja precētais pāris Dairis un Natālija. Brīvajai meitenei Kristīnei bija jānosaka, kurš no dalībniekiem ir brīvs. Minēšana, kuras laikā meitene devās uz randiņiem ar katru no vīriešiem un varēja viņiem piedāvāt darīt jebko, nevainagojās panākumiem, un uzvaras laurus šoreiz plūca precētie!

Lai gan raidījuma gaitā šķita, ka meitene Kristīne ir pārliecināta par savu izvēli un to spēs pamatot ar dažādiem novērojumiem, tā tomēr nenotika. No visiem trijiem vīriešiem viņa kā precēto izvēlējās neīsto.

Pēdējās vakariņās brīvais puisis pamanījās izraisīt šaubas Kristīnei, ka viņš ir precēts. Savukārt Dairim, kura mājās Kristīne atrada stīpiņu ar puķi un konfekšu kārbiņu, kaut kādā veidā izdevās apvārdot meiteni un viņa atvairīja aizdomas, kas bija pareizas.

Izdzirdot par Kristīnes lēmumu, blakus esošajā telpā precēto sievas spiedza aiz sajūsmas, jo 1000 eiro ir viņiem kabatā!

Atgādinām, ka katrā raidījumā «Precētie pret brīvajiem» brīva un izskatīga meitene dosies uz trim dažādiem randiņiem, lai atrastu savu sirdsdraugu. Puiši gatavos pārsteigumiem pilnas vakariņas, flirtēs un centīsies savaldzināt meiteni. Tikai ir viens āķis – divi no trim puišiem ir precēti un tikai viens brīvs. Vai meitenei izdosies atmaskot meļus un atrast brīvo puisi? Izbaudiet jauno attiecību spēli «Precētie pret brīvajiem», kurā sievas vīriem ļaus pārkāpt visas robežas.

Spēles finālā meitene aicina visus trīs puišus uz randiņu restorānā, lai pēdējo reizi provocētu puišus, uzdodot virkni pikantu jautājumu, un izvēlētos vienīgo - brīvo puisi. Ja izvēle ir pareiza, tad meitene kopā ar brīvo puisi saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā. Ja meitene kļūdās un izvēlas vienu no precētajiem puišiem, tad balvu saņem šis puisis ar mīļoto sievu.

TV spēle skatāma pirmdienās plkst. 21:00 TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu