Samanta Tīna iekļūst Lietuvas zvaigžņu šova finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dziedātāja Samanta Tīna iekļuvusi lietuviešu populārā TV šova «Žvaigždžių duetai» finālā.

Samanta Tīna finālā iekļuva ar ar savu dueta partneri Tadu Rimgailu. Nesen dziedātājai bija jāizvēlas, vai atteikties no cīņas Eirovīzijas dziesmu konkursā, - lēmums vainagojies ar panākumiem.

Par galveno balvu cīnās šādi pāri: Radži (Radži) un Donāta Gutauskiene-Laisva (Donata Gutauskienė-Laisva), Katažina Zvonkuviene (Katažina Zvonkuvienė) un Šarūns Kirdeikis (Šarūnas Kirdeikis), Beāte Nicholson (Beata Nicholson) un grupa «Du Donatai», kā arī Samanta Tīna un Tads Rimgaila (Tadas Rimgaila).

Foto: publicitātes

Jau kopš gada sākuma, pēc kaimiņvalstu producentu uzaicinājuma, Samanta Tīna piedalās lietuviešu TV projektā «ŽVAIGŽDŽIU DUETAI» jeb «Zvaigžņu dueti» pārī ar divkārtēju pasaules čempionu Latīņamerikas dejās un vietējo mīluli Tadu Rimgailu. Samanta šovā ir vienīgā «nevietējā zvaigzne»; citi pāri ir labi zināmi un ievērojami cilvēki Lietuvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu