Šovā «Precētie pret brīvajiem» kailfoto selfiji gultā un sievas skandāls!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Brīvā meitene Diāna nolēmusi spēlē lietot visai pikantas metodes - aizņemtais puisis Aivars tiek izaicināts uzņemt selfiju gultā, zem segas un ar buču! Ierauts spēles azartā, puisis piekrīt, bet Aivara mīļotā draudzene Agita ar to, izrādās, nav mierā!

Šoreiz šovā piedalās brīvā meitene Diāna, kura centīsies atmaskot precētos puišus ar pikantām metodēm. Aizņemto puisi Aivaru viņa izaicinās uzņemt pikantu fotogrāfiju, kamēr abi ir zem segas kaili.

Kamēr Aivars un Diāna uzņem selfiju un skūpsta viens otru, puiša draudzene Agita, sēžot blakus istabā, uz notiekošo nespēj noskatīties. Redzot, ka viņas puisis skūpsta citu sievieti, viņa savu draugu sauc par pretekli un sāk raudāt.

«Preteklis, lai nu, cik tālu var. Izģērbties, buču iedot uz lūpām.

Tad jau viņš var jebkurā brīdī aiziet ar citu meiteni un bučoties. Es nezinu, vai balva ir to vērta, lai tu gultos kails ar sievieti gultā un taisītu tādas bildes.

Viņš man tagad ir konkrēti pretīgs,» šovā runā Agita.

Atgādinām, ka šovā piedalās viena brīva meitene un trīs puiši, no kuriem divi ir aizņemti. Pēc tam, kad brīvā meitene satikusies ar katru no vīriešiem, viņai jāpieņem lēmums un jāsaprot, kuri divi puiši viņai melo, sakot, ka ir brīvi, bet, kurš no viņiem patiešām ir brīvs no attiecībām. Ja izvēle ir pareiza, tad meitene kopā ar brīvo puisi saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā. Ja meitene kļūdās un izvēlas vienu no precētajiem puišiem, tad balvu saņem šis puisis ar mīļoto sievu.

Vai brīvā Diāna būs noticējusi Aivaram un galu galā – vai Aivars ar Agitu paliks kopā, skaties šova «Precētie pret brīvajiem» 3. sērijā pirmdien, 18. aprīlī, 21:00 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu