«Troņu spēles» jaunā sezona pārsteidz skatītājus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Fani pēc fantāzijas seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») jaunās sezonas pirmās sērijas noskatīšanās sociālajos tīklos pauduši šoku par sižeta pavērsieniem. Sērija ASV Austrumu krastā telekanālā HBO tika demonstrēta plkst.21 pēc vietējā laika (plkst.3 pēc Latvijas laika). Vairākas stundas pēc sērijas izrādīšanas tviterī populārākā mirkļbirka bija «#GameOfThrones».

«Kas, pie velna?» kāds fans tvītoja uzreiz pēc sērijas beigām.

Britu rakstnieks un žurnālists Džeimss Delingpols sūdzējās, ka esot «nedaudz apbēdināts, ka «Troņu spēlēs» nekas mani īsti neapbēdināja».

«Vecais labais svētdienas rituāls - stundu sēdēt klusumā un tad pēkšņi iebļauties «nē»,» tvītoja cits seriāla fans.

Seriāls «Game of Thrones» sākotnēji bija balstīts uz amerikāņu rakstnieka Džordža R.R.Mārtina grāmatu sēriju, taču jaunā sezona tika uzņemta pirms sērijas «A Song of Ice and Fire» («Dziesma par ledu un uguni») sestās daļas iznākšanas, tāpēc tajā attēlotie notikumi būs atšķirīgi.

«Iespējams, fani satraucās, ka seriāls varētu ciest no novirzīšanās no Mārtina grāmatām. Taču pirmizrāde bija tik pārliecinoša, ka bažām nebija pamata,» raksta kino industrijas izdevuma «Variety» žurnāliste Lora Prudoma.

Katru «Game of Thrones» sēriju noskatās vidēji vairāk nekā 20 miljoni cilvēku. Mediji jaunās sezonas atgriešanos pēc nozīmīgā varoņa Džona Snova saduršanas nodēvējuši par lielāko televīzijas intrigu kopš 1980.gada, kad ziepju operā «Dallas» («Dalasa») tika nošauts varonis Dž.R.Evings.

Seriālā «Game of Thrones» stāstīts par ģimenēm, kuras cīnās par valdnieka troni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu