«Tēta nedienas»: Bijušais bobslejists Arhipovs pin bizes un cep pankūkas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šā vakara TV šova «Tēta nedienas» sērijā pildīt sievas pienākumus centās bijušais bobslejists, Dukuru treneris Mihails Arhipovs.

Bijušais bobslejists un olimpietis šobrīd ir fiziskās sagatavotības treneris Latvijas skeletona izlasei (trenē Dukurus un Priedulēnu). Apmēram pusgadu pavada treniņos ārzemes, kamēr sieva Sallija paliek mājās viena ar abām meitiņām.

Kā jau olimpietis, viņš ir nosvērts, nekas viņu nespēj izsist no sliedēm. Taču viņš vispār neprot gatavot ēst, pēdējā dienā cepa pankūkas – sākumā sanāca «pļockas», bet beigās ar sportista neatlaidību panāca pat teicamu rezultātu.

Amizanti, ka sievas vietā viņam nācās vadīt fitnesa nodarbību Raganas sievietēm, amatierēm. Viena no intervētajām treniņa dalībniecēm raidījumā atzīst, ka viņš laikam piemirsis, ka dāmas negrasās piedalīties olimpiskajās spēlēs.

Vēl viens pārbaudījums – bižu pīšana, kurā viņš lieliski zina tikai teoriju, kas realitātē diezgan atšķiras no praktiska lietojuma. Tāpat izaicinājums bija vecākās meitas dalība sporta deju sacensībās, ko tētis klātienē vēroja pirmo reizi. Šajā posmā tētis daudz lūdza palīdzību, trenere vilka zeķbikses un izņēma auskarus meitenītei, jo tētim nebija ķēriens uz šo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu