Eiropas eksāmens tiešraidē kopā ar RīgaTV 24 ētera personībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Eiropas dienu ietvaros vairāk kā 200 jaunieši ir apņēmušies pārspēt RīgaTV 24 pavāršova vadītāju itāli Roberto Meloni. Skaties tiešraidē 9. maijā pulksten 10:00 kanālā RīgaTV 24 kā Eiropas eksāmenu pildīs RīgaTV 24 raidījumu vadītāji Andris Kivičs, Roberto Meloni un Lelde Lietaviete. Jau vairāk kā mēnesi skolēniem un ikvienam interesentam ir iespēja izvēlēties, kuru no viņiem pārspēt eksāmenā. Vai viņiem tas izdosies, skaties 9.maijā tiešraidē kanālā RīgaTV 24.

9. maijā, Latvijā un pārējā Eiropas Savienībā, atzīmē Eiropas dienu. Šajā dienā daudzviet Latvijā notiek interesanti pasākumi un kā viens no vērienīgākajiem ir Eiropas eksāmens, kura norisi varēs vērot tiešraidē 9. maijā pulksten 10:00 kanālā RīgaTV 24.

Foto: publicitātes

Eiropas eksāmens notiek jau trešo gadu. Tas ir tests ar 20 vai 30 jautājumiem par Eiropas Savienību, Latviju tajā, iedzīvotāju tiesībām un pienākumiem.Kanāls RīgaTV 24 sniedz iespēju sekot līdzi tiešraidē kā raidījumu vadītājiem veiksies ar Eiropas eksāmenu. Ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts pildīt Eiropas eksāmenu kopā ar RīgaTV 24 personībām un katrs dalībnieks saņems arī apliecinājumu par dalību eksāmenā.

Foto: publicitātes

Eiropas eksāmena jautājumi tiek iedalīti 4 vecumgrupās. Balvas katrā vecuma grupā saņems 10 labākie. Balvu fonds - lidojums ar gaisa balonu kopā ar draugu, gravitācijas spēka izaicinājums vēja tunelī, elpu aizraujoši braucieni ar vasaras bobu Siguldas bobsleja trasē.

Foto: publicitātes

Skaties pasākuma norisi tiešraidē televīzijas kanālā RīgaTV 24 pulksten 10:00 un interneta platformā Play24.lv. Eiropas eksāmenu organizē Eiropas Komisija Latvijā sadarbībā ar biedrību «Eiropas Kustība Latvijā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu