Radio SWH savā dzimšanas dienā pasniedz Ētera gada balvu. Daudz laimes!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien Radio SWH ieskandināja savu 23. dzimšanas dienu, iedibinot jaunu tradīciju un pirmo reizi pasniedzot Latvijas mūziķiem Radio SWH Ētera gada balvu.

Radio SWH Ētera gada balvas mērķis - ar draudzīgu sacensību, uzdrīkstēšanos un jaunradi mūzikas izpildītāju un speciālistu vidū, veicināt mūzikas industrijas attīstību Latvijā.

Balva tika pasniegta 8 nominācijās.

Gada izlaušanās

Balvu par skaņdarbu, kas strauji un drosmīgi ir iekarojis Radio SWH ēteru 2015.gadā, saņēma grupa «Rīgas Modes».

Ētera mūža abonements

Balvu grupai, solistam vai mūziķu apvienībai par ilggadīgu Radio SWH formāta skaņdarbu radīšanu saņēma «Labvēlīgais Tips».

Gada uzdrīkstēšanās

Balva skaņdarbam par negaidītāko risinājumu nonāca grupas «Triana Parks» rokās.

Foto: publicitātes

Gada atgriešanās

Balva grupai vai mūziķim par atgriešanos mūzikas apritē pēc ilgstoša pārtraukuma.

2015. gadā tas izdevās Jānim Bukumam.

Radio GāGa

Balva grupai, solistam vai mūziķu apvienībai, kas visvairāk spēlēti Radio SWH ēterā iepriekšējā gadā. Pārliecinoši balvu saņēma grupa «Prāta Vētra».

Radio SWH TOP 40 populārākā dziesma latviešu mūzikā

Balva par latviešu mūziķu dziesmas augstāko vietu 2015. gada valsts nozīmīgākā dziesmu topa «Radio SWH TOP 40» balsojumā.

Balvu saņēma The Sound Poets dziesma «Skats no augšas».

Radošākie sadarbības risinājumi

Balva grupai, solistam vai mūziķu apvienībai, kuri ieinteresēti veidot radošas sadarbības formas un gatavi realizēt tās arī dzīvē.

2015. gadā patiešām radošu garu demonstrēja grupa un Radio SWH krustbērni «Carnival Youth».

Priekšnama embrionālā ģenēze

Balva grupai, solistam vai mūziķu apvienībai, kuri vispārliecinošāk izlauzušies no «Priekšnama» lielajā ēterā. Balvu saņēma grupa «Flame & The Rolltones».

Balvas pasniegšanu ir paredzēts iedibināt kā jauku un gaidītu Radio SWH dzimšanas dienas tradīciju, lai svētku noskaņās atzīmētu katra aizvadītā gada Latvijas mūziķu veiksmīgos panākumus un sadarbību ar Radio SWH.

A/s «Radio SWH» dibināta 1993. gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu. Patlaban AS ‘’Radio SWH" ir viens no vadošajiem plašsaziņas līdzekļiem Latvijā, kurā ietilpst Radio SWH ar programmas paplašinājumu Radio SWH Kurzeme, Radio SWH Plus ar programmas paplašinājumu Radio SWH+ Latgale, Radio SWH Rock, Radio SWH Gold un radio internetā SPIN FM.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu