«Precētie pret brīvajiem»: strīdi, erotiska masāža pirtī un randiņš garāžā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16.maija vakara «Precētie pret brīvajiem» sērijā atmaskot aizņemtos puišus centās Baiba. Tieša un pašpārliecināta sieviete, kas tic, ka, pateicoties savai pavāres profesijai, spēs atšķirt brīvo vīrieti no precētajiem pēc to pagatavotajiem ēdieniem.

Randiņš ar brīvo Dairi

Dairis randiņā Baibai uzdāvina mākslīgas puķes, tā turpinājumā viņi gandrīz sastrīdas, jo svarīgos jautājumos abi cenšas palikt katrs pie savas taisnības. Dairis teju piespiež Baibu dzert vīnu, taču viņa alkoholu nelieto gandrīz vispār. Galu galā viņai Dairis nešķiet ne simpātisks, ne labs sarunu biedrs, taču viņš pats par sevi jūtas pārliecināts.

Randiņš ar aizņemto Oskaru

Oskars gatavs iet uz pilnu banku, jo sieva atļauj visu, tikai lai nav seksa. Randiņš ar Oskaru izvēršas nebēdnīgās un visai pikantās izklaidēs, netrūka ne plikumu, ne tuvības brīžu. Oskars iekurinājis pirti un pārsteidz Baibu ar erotisku masāžu, skūpstiem un glāstiem. Pēc medus masāžas Oskars aicina Baibu baļļā, kur vaļa tiek dota rokām un skūpstiem.

Randiņš ar aizņemto Aivi

Randiņš ar Aivi norisinās garāžā blakus motociklam un neskaitāmiem instrumentiem. Aivis galdā cels pašizceptu picu un maizes zupu ar saldējumu. Maltīte Baibai šķitīs ļoti garda un Aivja stāsti par viņa ekspedīcijām liksies romantiski un iedvesmojoši.

Fināla randiņā Baiba ir pamatīgā apjukumā, jo visi puiši šķiet brīvi, taču galu galā izvēlas nepareizi. Par aizņemtiem puišiem Baiba nosauca Dairi un Oskaru, tāpēc šovā neuzvarēja. 1000 eiro dāvanu karti ieguva aizņemtais Aivis ar sievu Madaru.

Atgādinām, ka šovā piedalās viena brīva meitene un trīs puiši, no kuriem divi ir aizņemti. Pēc tam, kad brīvā meitene satikusies ar katru no vīriešiem, viņai jāpieņem lēmums un jāsaprot, kuri divi puiši viņai melo, sakot, ka ir brīvi, bet kurš no viņiem patiešām ir brīvs no attiecībām. Ja izvēle ir pareiza, tad meitene kopā ar brīvo puisi saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā. Ja meitene kļūdās un izvēlas vienu no precētajiem puišiem, tad balvu saņem šis puisis ar mīļoto sievu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu