«Mr. Robot» - otrā sezona solās būt vēl spraigāka!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tīmeklī nonācis psiholoģiskā hakeru trillera - seriāla «Mr. Robot» otrās sezonas reklāmas rullītis, kas ļauj ielūkoties notikumos, kas gaida hakeri Eliotu Aldersonu, kiberanarhistu ar segvārdu «Mr. Robot» un viņa hakeru komandu «FSociety».

Atgādinām, ka šo lielisko seriālu radījis 38 gadus vecais ēģiptiešu izcelsmes režisors, scenārists un producents Sems Īsmails (Sam Esmail), kurš sākotnēji «Mr.Robot» vēlējies īstenot kā pilnmetrāžas filmu. Pats savulaik strādājis ar datoriem, viņš visnotaļ kompetenti izspēlē mūsdienu tehnoloģiju varenību un postu. Protams, rakstot scenāriju, piesaistīti arī speciālisti - īsti hakeri.

Reklāmas rullītis atklāj, ka galvenais varonis Eliots, kuru atveido arīdzan ēģiptiešu izcelsmes aktieris Ramijs Maleks (Rami Malek), turpina izzināt robežas starp to, kas ir īsts un kas izdomāts.

Otrās sezonas saturisko pusi galvenokārt veidos notikumi pēc lielā kiberuzbrukuma pret vienu no pasaules lielākajām korporācijām E Corp (ko Eliots sauc par «Evil Corp»).

Otrās sezonas pirmā sērija klajā nāks 13. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu