«Precētie pret brīvajiem»: ragana, kaislīga joga, buča, sieviņas asaras

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Spēles «Precētie pret brīvajiem» šā vakara meitene ir puišu kārdinājums – lokanā un pašpārliecinātā Ināra. Šova puiši pat nenojauš, kādi pārbaudījumi viņus sagaida randiņos. Ināra ir veģetāriete, iesācēja ājurvēdas gudrībās... un arī ragana.

Edgars ir brīvs puisis, kurš domā, ka par naudu nevar visu nopirkt, kur nu vēl otrās pusītes mīlestību. Aizņemtais puisis Emīls uzskata, ka likteni nevar apmānīt, un to sapratis pirms diviem gadiem, kad saticis savu izredzēto. Trešais puisis Dāvids arī ir aizņemts un uzskata, ka šī spēle būtu bezgala aizraujoša, ja būtu brīvs puisis.

Šā vakara galvenā varone Ināra ir veģetāriete un iesācēja ājurvēdas gudrībās, vakaros kūpina vīraku, bet no rītiem gatavo veselīgus kokteiļus.

«Ir ļoti vienkārši pateikt, vai puisis ir brīvs vai aizņemts. Tas ir elementāri! Vīrieši paši sevi var nodot, viņi neprot melot!» skaidro šā vakara brīvā meitene.

Vai paliksi pa nakti? Jā!

Ināra Edgaram uzreiz neatklāj, ka ir veģetāriete, lai neradītu lieku stresu. Tomēr, kad puisis pasniedz otro ēdienu, kurā ir pagatavota vista, Inārai nākas to pateikt. Bet situācija tiek labota un gaļa tiek atdota Edgaram. Pēc pirmajām piecpadsmit minūtēm abi jau smejas un sarunas ievirzās par seksu un nenopietnām attiecībām.

Satraukumā Edgars atzīstas, ka randiņā svīst, kas Ināru samulsina.

Tomēr Ināra domā, ka Edgars izliekas un dzīvokļa iekārtojums ir safabricēts. Pēkšņi Ināra piedāvājas palikt pa nakti, uz ko Edgars atbild «droši». Tad abi ļaujas video spēlēm un notiek uzspīlēta buča. «Tas nebija mans sapņu randiņš,» atzīst Ināra.

«Domāju, ka brīvs, bet labi tēlo...»

Joga, sarkana roze un buča nelīdz

Randiņš noris sveču gaismā, un par romantiku ir padomāts. Emīls uzsver, ka prot būt romantisks, kas viņam arī izdodas. Ināra ir sajūsmināta par sarūpēto sveču romantiku un to labprāt izbauda. Uz jautājumu, kāpēc Inārai ir viņam jātic, Emīls saka, ka neesot ideāls vīrietis un ir ļoti kautrīgs pēc dabas, bet var viņai atzīties, ka viņam Ināra patīk... Tomēr Ināra skaidri un gaiši pasaka, ka netic viņam un viņa acis viņu nodod. Lai gan Emīlam ļoti nepatīk joga, viņš cenšas notēlot aizrautību. Ināra speciāli uzvedina puisi uz visai izaicinošām pozām, kas ne visai patīk viņa draudzenei.

Tad Emīls izspēlē savu trumpi - dāvā sarkanu rozi un buču. Inārai tas patīk, un viņa novērtē puiša centību.

Pat to, ka pamatēdiens ir iespējams arī veģetāriešiem. «Bija forši. Viss bija grandiozi - sapņu randiņš meitenei, bet es ar aizņemtu puisi nesatikšos,» secina Ināra.

Kamasutra, masāža, meitene aiziet un sieviņa raud

Dāvids pagatavojis Inārai lasi, ko viņa atsakās ēst. Tomēr ne jau ēst šeit meitene atnākusi, tāpēc ķeras vērsim pie ragiem un uzdod dažādus kontroljautājumus par puiša nākotnes plāniem un bijušajām meitenēm. Tomēr Dāvids spēj pajokot un Inārai ir interesanti.

Sieva pat atzīst, ka kļuvusi greizsirdīga, skatoties uz abu sarunu monitorā.

Ināra izaicina puisi, liekot sasiet šlipsi, jo, ja jau viņš ir brīvs - tad noteikti to māk. Lai uzdevums būtu vēl kutelīgāks, meitene lūdz sasiet šlipsi viņai ap kaklu.

Tad tiek atrasta diezgan pikanta literatūra: "Kā saprasties ar mazo draudziņu" un "Mīlas noslēpumainās pozas". Ināra pasaka, ka jūt, ka Dāvids ir precēts vīrietis.

Viņa pārbauda rokas un saka, ka jūt gredzena vietu. Dāvids krīt izmisumā un sāk masēt Ināras muguru. Šoreiz iztiekam bez bučas un Ināra paziņo, ka dosies mājās. Sieviņa apraudas un saka, ka zina, ka viņš viņu mīl. "Ar precētiem kungiem man nav nekādas darīšanas," atzīst meitene.

Beigās meitene kā brīvo puisi izvēlas Edgaru, kas atbilst patiesībai. Tici vai ne, bet meitene neslēpj, ka viņas dzimšana raganu naktī viņai palīdzēja šo uzdevumu atrisināt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu