RīgaTV 24 modes sacensībās uzvar Mielava meita Marta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marta Mielava
Marta Mielava Foto: publicitātes

Aizvadītajā piektdienā, kanālā RīgaTV 24 par «Rīgas stila pavēlnieks» titulu modes sacensībās cīnījās divas jaunās modes mākslinieces. Aizvadot spraigu un emocionālu cīņu ceturtajā «Rīgas stila pavēlnieks» sezonā uzvarēja Marta Mielava.

Finālā redzējām cīņu starp ceturtās sezonas spēcīgākajām dalībniecēm: Latvijas Mākslas akadēmijas studenti Martu Mielavu un pieredzējušo stilisti Ingu Zaharovu. Kā jau visas sezonas garumā, arī «Rīgas stila pavēlnieks» noslēguma raidījumā abām meitenēm bija uzdevumus izveidot trīs apģērbu komplektus, kuru tēmas bija stilistu pašu ierosinātas: ielu stils ar sportiskiem elementiem, tērps Līgo svētkiem un koptēls augstskolas izlaiduma absolventam. Visi apģērbu komplekti tika izveidoti modes un izklaides centrā Rīga Plaza.

Foto: publicitātes

Ar rezultātu 74:68 un sešu punktu pārsvaru, uzvaru «Rīgas stila pavēlnieks» sacensībā izcīnīja Marta Mielava.

To, kura no dalībniecēm bija spēcīgāka un guva uzvaru «Rīgas stila pavēlnieks» ceturtajā sezonā nolēma profesionāli modes eksperti: modes pasākumu režisore, profesionāla stiliste – Kristīne Rudzinska, Latvijas modes palātas valdes priekšsēdētāja – Dita Danosa un modes dizaineris Aleksandrs Pavlovs.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu