Pirmizrādi piedzīvos «Staigājošo miroņu» autora radīts šausmu trilleris «Outcast»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas kanālā «FOX» vairāk nekā 125 pasaules valstīs, tostarp Latvijā jūnijā pirmizrādi piedzīvos 10 sēriju mistikas un šausmu trilleris «Outcast», kuru kopīgi ar filmstudiju «FOX International Studios» radījis Roberts Kirkmans - slavenā komiksa un seriāla «Staigājošie miroņi» veidotājs, sacīts «FOX» paziņojumā presei.

«Outcast», kura pamatā ir Kirkmana un mākslinieka Pola Azasetas veidots komikss, stāsta par kādu jaunu vīrieti, vārdā Kails Bārnss, kuru visu dzīvi vajā dēmoni. Viņš satiek mācītāju Reverendu Andersonu, kurš arī cieš no dēmoniem un uzskata, ka ir karavīrs Dieva svētajā karā pret ļaunajiem spēkiem uz Zemes.

Kopā ar evaņģēlistu Kails dodas ceļojumā, lai atbrīvotos no dēmoniem un atgūtu normālu dzīvi. Taču tas, ko vīrietis atklāj, var uz visiem laikiem izmainīt viņa un pasaules likteni.Šis ceļojums būs šausminošs, elpu aizraujošs un neticams lēciens nezināmajā!

«Apbrīnojami bija sekot līdzi tam, kā «Outcast» dzimst no idejas līdz komiksam un tagad - līdz televīzijas seriālam, kas ar mūsu partnera kanāla «FOX» palīdzību būs redzams visā pasaulē,» sacīja Kirkmans.

Viņš pauda cerību, ka seriāls «Outcast» patiks šausmu žanra faniem un piedzīvos tādus pašus starptautiskus panākumus kā nu jau leģendārā zombiju sāga «Staigājošie miroņi», ko «FOX» sāka izrādīt pirms sešiem gadiem.

Kaila Bārnsa lomā iejutīsies 33 gadus vecais amerikāņu aktieris Patriks Fugits, kurš aktiera karjeru sāka jau pusaudža gados un popularitāti ieguva ar Viljama Millera lomu lielā ekrāna komēdijā «Gandrīz slaveni».

Reverendu Andersonutēlos 53 gadus vecais britu aktieris Filips Glenisters. Viņš vislabāk pazīstams ar policijas priekšnieka Džīna Hanta lomu televīzijas detektīvdrāmā «Dzīve uz Marsa», kas 2006.gadā un 2008.gadā ieguva balvu «International Emmy Award» kā labākā televīzijas drāma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu