Staloni iesūdz tiesā par realitātes šova idejas piesavināšanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Silvestrs Stalone iesūdzēts tiesā par realitātes šova idejas piesavināšanos. Treneris Roberts Flečers apgalvo, ka esot realitātes šova ar nosaukumu «America's Next Great Trainer» idejas autors. Pirms diviem gadiem viņš mēģināja atrast Holivudas producentus, kuri vēlētos īstenot viņa ieceri.

Flečers norāda, ka esot savu ideju izklāstījis Stalones publicistam un viņu pārstāvošās kompānijas «William Morris Endeavor» aģentiem.

Pagājušajā nedēļā tiesā iesniegtajos dokumentos Flečers uzsver, ka esot ar treneri Todu Durkinu parakstījis līgumu par šova vadīšanu, taču 2015. gadā pārraides veidotāji pārtrauca ar viņu jebkādu saziņu.

Šī gada aprīlī telekanālā NBC iznāca Stalones producētais realitātes šovs «Strong», kura vadītājs ir Durkins. Raidījumā 20 treneri sacenšas dažādās sporta disciplīnās. Flečers apgalvo, ka tieši tāds esot bijis viņa izdomātais šovs.

Flečers iesūdzējis tiesā Staloni, NBC, Durkinu un citus realitātes šova «Strong» producentus. Viņš pieprasa kompensāciju septiņu miljonu ASV dolāru (sešu miljonu eiro) apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu