«Netflix» uzņems filmu pēc seriāla «Ofiss» motīviem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu komiķis Rikijs Džerveiss atklājis, ka video straumēšanas pakalpojumā «Netflix» iznākšot populārajā komēdijseriālā «The Office» («Ofiss») balstīta filma, vēsta kino industrijas žurnāls «Variety».

«Tie ir ļoti aizraujoši jaunumi un liels noslēpums, tāpēc pastāstīšu to tagad,» intervijā radiostacijā «SiriusXM» sacīja Džerveiss. «Es labāk gribētu, lai to noskatās 20 miljoni cilvēku, nevis pusmiljons cilvēku kinoteātros. Jo es vēlos doties turnejā, tikko tā būs iznākusi.»

Džerveiss būs filmas «David Brent: Life on the Road» režisors un galvenās lomas tēlotājs. Kinolentē dokumentālās filmas veidotāji intervēs Džerveisa atveidoto biroja vadītāju Deividu Brentu, kurš cenšas piepildīt savas dzīves lielāko sapni, dodoties paša apmaksātā Lielbritānijas koncertturnejā ar rokgrupu «Foregone Conclusion».

Džervaisa seriāls «The Office» iznāca 2001. gadā. Tam ilga divas sezonas, kurās bija pa sešām sērijām.

2005.gadā telekanāls NBC laida klajā komēdijseriāla ASV versiju, kurā galveno lomu atveidoja amerikāņu aktieris Stīvs Karels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu