Klāt «Orange Is the New Black» 4. sezona!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau šodien, 17. jūnijā, video straumēšanas platformā «Netflix» nonāks uzreiz 13 jaunas cietuma drāmas «Orange Is the New Black» 4. sezonas sērijas. «Es saprotu, ko nozīmē būt autsaideram,» intervijā lesbiešu un biseksuāļu žurnālam «Diva» jaunās sezonas priekšvakarā atzinusi galvenās lomas atveidotāja Teilore Šilinga (Taylor Schilling).

Pirms trīs gadiem Šilinga kļuva par superzvaigzni, atveidojot ieslodzīto Paiperi Čepmeni (Piper Chapman) sieviešu cietuma seriālā. Uz jaunā žurnāla vāka 31 gadu vecā aktrise demonstrē, ka izskatās lieliski arī bez oranžās cietumnieču formas.

Atgādinām, ka «Orange is new black» lielu popularitāti ir ieguvis tieši daiļā dzimuma vidū - jo tas ir savdabīgs sieviešu stāsts, kas diendienā risinās aiz cietuma restēm. Daudz dažādu personību, līdzīgas alkas pēc mīlestības un sapņi par brīvību - tas viss atspoguļojas katrā seriāla varonē.

Teilore Šilinga
Teilore Šilinga Foto: @diva

Lai arī Šilinga un viņas atveidotā Čepmena nudien izskatās ļoti atšķirīgas, aktrise skaidro, ka tomēr ir lietas, kas saista viņu un viņas varoni.

«Es neesmu bijusi apcietināta, taču spēju identificēties ar kādu, kurš jūtas kā autsaiders un cenšas atrast savu vietu,» viņa saka intervijā žurnālam.

Teilore Šilinga
Teilore Šilinga Foto: REUTERS/Scanpix

Intervijā Šilinga arī uzsvēra to, ka seriālam ir izdevies izlauzties no tā dēvētā «geju geto» statusa, un uzrunāt daudz plašāku auditoriju.

«Lesbiešu attiecību aspekts seriālā ir būtisks, taču daudz svarīgāk, manuprāt, ir tas, ka šīs sievietes ir mātes, meitas, draudzenes un strādājošas sievietes.»

Jaunajā sezonā tiek solīts uzsvars uz mazāk zināmiem varoņiem.

Gaidīšana ir galā!







KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu