8 versijas par to, kā noslēgsies «Troņu spēles» 6. sezona!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Notikumi seriāla «Troņu spēle» 6. sezonā nenorisinās gluži tāpat kā grāmatā «Dziesma par uguni un ledu», līdz ar to faniem ir milzum daudz iespēju izteikt dažādus minējumus un fantāzijas par to, ar ko īsti beigsies «Troņu spēles» jaunākā sezona.

 
Foto: publicitātes

Karaļa ostā un Rietmalā iestāsies ziema

Zīmīgs ir pat 69 minūšu garās sezonas noslēguma sērijas nosaukums – «Ziemas vēji». Tādēļ ir ļoti iespējams, ka Karaļa Ostā sāks snigt. Nepārprotami, ziema reiz iestāsies, taču tikpat iespējams, ka tas nenotiks 27.jūnijā redzamajā sērijā. Galu galā – «Troņu spēlei» plānotas vēl divas sezonas un vismaz piecpadsmit sērijas.

 
Foto: publicitātes

Izšķirsies Sersejas Lanisteras liktenis

Visu sezonu notika gatavošanās Sersejas notiesāšanai, un šķita, ka finālā tā beidzot varētu notikt. Tomēr karalis Tommens Barateons aizliedza tiesu iznākumus lemt divkaujās. Fani bija pārliecināti, ka Serseja savai aizstāvībai izsauks atdzimušo Gregoru Kleganu (Kalnu), taču, ja nedrīkst cīnīties, tad Kalns nevienu nevar aizstāvēt. Tās ir arī beigas iecienītai teorijai par izšķirošo cīņu (Cleganebowl) starp Kalnu un viņa brāli Sandoru Kleganu (Kurtu). Abi gan bija miruši, mistiski augšāmcēlušies (Sandors kā mūks, bet Gregors – kā zombēts Roberts Stiprais), tādēļ teorētiski tiesas prāvā varēja izcīnīt lielo cīņu par Rietmalu.

Taču, iespējams, Serseja ir gatava drīzāk uzspridzināt Karaļa Ostu, nekā stāties tiesas priekšā. Sersejai ir pareģots, ka visi bērni mirs pirms viņas, tādēļ nāvei nolemts šķiet arī Tommens. Dinerīsai ir bijusi vīzija, ka viņa iet caur troņa istabu, kas ir cietusi sprādzienā. Un arī Brenai Stārkai bijusi vīzija par ugunsgrēkiem pazemē.

 
Foto: publicitātes

Baltie Staigātāji sasniegs Sienu

Meža bērni, kas palīdzēja mirstīgajiem radīt milzu aizsargsienu pret zombijiem, ir aizgājuši. Trejacu vārna, kuras burvības stiprināja Sienu, ir prom. Naktssardze ir iznīcināta. Brīvie ļaudis kopā ar Džonu Snovu cīnās par Ziemmalu. Tas nozīmē, ka vairs nekas neattur Staigātājus no Mūra sasniegšanas, un, iespējams, sezonas fināls balstīsies uz Nakts karaļa un viņa miroņu armijas gaitām. Tādēļ mēs visai droši varam gaidīt, ka Baltie Staigātāji iebruks Rietmalā.

 
Foto: publicitātes

Ārija Stārka Rietmalā atkal satiks Nimēriju

Kā zināms, Ārija satika klaidoni un, protams, uzvarēja. Faktiski tas nozīmē, ka Ārija beidzot varētu kļūt par Cilvēku bez sejas. Taču viņa saprata, ka galu galā cīnās viena, tādēļ pieņēma lēmumu, ka ir Ārija Stārka no Ziemmalas un dodas mājup. Protams, tā ir īsta fantāzija, taču mēs (un Ārija) būtu pelnījuši satikt suni vēlreiz. Tas būtu brīnišķīgs noslēgums ceļam uz Rietmalu. Jādomā, beidzot arī uzzināsim, kas noticis ar Prieka torni.

 
Foto: publicitātes

Dinerīsa Tārgārjena neiebruks Rietmalā

Arī Dinerīsa dodas uz mājām, uz Mīrenu. Un nonāk peklē, proti, Tīrions Lanisters kopā ar sabiedrotajiem uzbrūk Mīrenai, lai atgūtu vergus. Tādēļ te noris milzīga cīņa, kuras rezultātā Dinerīsa iegūst kuģus. Viņa var nebūt gatava uzreiz burāt, taču palīgos var dabūt neskaitāmus Dzelzs salas iemītniekus. Neko lielu šajā sezonā nav padarījuši Greidžoji, tādēļ Teona un Jaras iespējamā alianse ar Dinerīsu var būt pietiekami svarīgs notikums.

Jādomā, Dinerīsa reiz vēlēsies iebrukt Rietmalā, taču, visticamāk, tas varētu notikt «Troņu spēles» 7. vai 8. sezonā.

 
Foto: publicitātes

Dorne uzbruks

Dorne nav aktīvi iesaistījusies cīņās, tādēļ iebrukums brīdī, kad pilsēta gaida Sersejas notiesāšanu, varētu būt īsti vietā.

 
Foto: publicitātes

Atklāsies Džona Snova raduraksti

Pateicoties Brena vīzijām, faniem jau ir zināms ieskats Prieka torņa norisēs, taču, jādomā, ar burvju spējām apveltītā Stārka uzzinās patiesību par Džona vecākiem.

 
Foto: publicitātes

Džeimss Lanisters meklēs Briennas atbalstu

Lai gan filma ir priekšā grāmatai, ir lietas, kas notiek vēlāk, nekā tām vajadzētu notikt. Viena šāda sižeta līnija ir Džeimsa Lanistera tikšanās un iespējamā atkalapvienošanās ar Briennu no Tārtas. Grāmatā šī tikšanās atstāj lielu neziņu, un līdzīgi notikumi varētu risināties arī seriālā.

Seriāla īpašais pievilcīgums slēpjas tā spējā uzburt baiļu, šausmu, dramatisma un majestātiskuma caurvītu misticisma noskaņu, kas skatītājam dažbrīd šķiet teju vai taustāma. «Troņa spēles» 6.sezonas pēdējo divu sēriju režisors ir Migels Sapočniks. Viņa veidotais pērnās sezonas noslēgums bija visnotaļ dramatisks, tādēļ lūkosim, ar ko Sapočniks mūs pārsteigs šoreiz.

Skaties seriāla «Troņu spēle» 6. sezonas noslēguma sēriju televīzijas kanālā «FOX» pirmdien, 27.jūnijā, plkst. 22:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu