360TV turpmākās trīs nedēļas vēstīs par festivāla «Positivus» norisēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Jau no nākamās nedēļas darbu sāks īpašais «Positivus» festivālam veltītais «360TV Positivus» kanāls, kura programma šovasar būs sadalīta trīs lielos blokos, šodien preses konferencē vēstīja «Lattelecom» vadītājs Juris Gulbis. «Lattelecom» sadarbību ar «Positivus» festivāla rīkotājiem sāka pirms trīs gadiem, piedāvājot arī īpašo festivālam veltīto televīzijas kanālu.

Šoreiz pirms festivāla četrus raidījumus vadīs Andris Freidenfelds, kā arī būs skatāmi labākie ieraksti no pagājušā gada festivāla. Kad sāksies festivāls, tad «360TV Positivus» piedāvās tiešraides no koncertiem un festivāla notikumu apskatus, kā arī būs stāsti par mūziku, bet vēl divas nedēļas pēc tam, kad festivāls jau būs beidzies, televīzijas kanāls piedāvās noskatīties labākos koncerta ierakstus un labākos notikumus no festivāla, stāstīja Gulbis.

«Positivus» festivāla rīkotājs Ģirts Majors akcentēja, ka festivālam ir svarīga šī televīzija, jo tas ļauj daudz vairāk cilvēku sekot līdzi festivālam. «Pirms pāris gadiem vienīgā televīzijā skatītākā mūzikas pārraide bija «Jaunais vilnis«. Prieks, ka tagad tas ir «Positivus» festivāls,» sacīja Majors. Pagājušā gada pieredze liecina, ka «360TV Positivus» līdzi sekojusi katra ceturtā mājsaimniecība.

Šogad «Positivus» festivāls svin savu desmit gadu jubileju, tādēļ rīkotāji mākslinieku piesaistei un festivāla saturam tērē tik daudz naudas kā vēl nekad, pauda Gulbis. «Liels stress būs to visu dabūt atpakaļ, taču ticam, ka festivāla desmitajā gadā mēs to varam. Festivālā šogad būs daudz spožu mākslinieku vārdu.

Nav noslēpums, ka tiem festivāla apmeklētājiem, kas «Positivus» apmeklē jau vairākus gadus, prasības aug,»

sacīja Majors, piebilstot, ka pārsteigumi festivālā būs sagaidāmi katru brīdi uz katra stūra.

Tāpat festivāla rīkotājs piemetināja, ka pašlaik ir ļoti maz to cilvēku, kas «Positivus» festivālu apmeklējuši visus gadus. Vairāk ir to apmeklētāju, kas festivālā bijuši divus vai trīs gadus.

«360TV Positivus» būs skatāms interaktīvajā «Lattelecom» televīzijā, kā arī festivāla trīs dienu norisei līdzi varēs sekot arī virszemes televīzijā.

Jau ziņots, ka festivāls Salacgrīvā šovasar notiks no 15. jūlija līdz 17. jūlijam. Festivāla programmā trīs dienu garumā uz sešām festivāla skatuvēm būs baudāma viena no spožākajām un daudzšķautņainākajām zvaigžņu plejādēm festivāla vēsturē. Salacgrīvā uzstāsies tādi pasaules mēroga mākslinieki kā Elija Gouldinga, Igijs Pops, «M83.», «Years&Years», Džons Ņūmens, «Air», «Grimes» un daudzi citi, kā arī uzlecošās zvaigznes un aktuālākās pašmāju grupas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu