«Netīrās dejas»: rīšana no stresa, saldi meli, skūpsts un... pļauka!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV šova «Netīrās dejas» piektajā sērijā dāmas turpināja cīnīties par puišu uzmanību un sirdīm. Viskarstākās intrigas rodas ap Kimu, kur meitenes ir gatavas plēsties, veidot intrigas un pat sākt pārlieku rīt ēdienu. Nemaz nerunājot par skūpstu, par kuru saņem pļauku!

Evelīna atzīstas, ka ir iemīlējusies Kimā, un saplēšas ar Laumu

Kima potenciālās līgaviņas draudzīgā gaisotnē vakarē un it kā skumst par Sanitas izbalsošanu. Evelīna atklāj pārējām meitenēm, ka ir iemīlējusies Kimā, taču meitenēm ir savs viedoklis arī par Laumas asarām. Cik patiesas tās ir? Kāda no meitenēm neslēpj, ka vēlējusies tieši Laumas aiziešanu, kuras vietā aizgāja Sanita. Starp Evelīnu un Laumu norisinās asu vārdu pārmaiņa - Evelīna pat Laumu nosauc par vulgāru sievieti! Anda to nodēvē par cirku, kurā piedalās divi kompleksaini cilvēki. Evelīna dusmās pamet istabu, pasakot, ka ar tādu cilvēku nevēlas palikt vienā istabā. Lai cik dramatiski būtu, uz nākamo randiņu Kims uzaicina Evelīnu un Laumu.

Ainārs atvadās no Annijas vai Marikas?

Ainārs nožēlo savu iepriekšējo pārsteidzīgo rīcību un gatavojas izbalsošanai, taču pirms lēmuma paziņošanas Annijai ir kas sakāms. Viņa mēģina savu vietu šovā glābt ar piedošanu Aināram par viņa rīcību un atzīšanos, ka puisis patiešām viņai patīk. Ainārs ir samulsis, bet meitenei atbild, ka lēmums jau sen ir pieņemts. Lai gan Annijai sirds ietrīsas, Ainārs tomēr viņu šovā patur un mājās sūta atraktīvo Mariku, savu lēmumu pamatojot ar to, ka viņš netikšot līdzi viņas enerģijai un ambīcijām. Marika savu izbalsošanu bija gaidījusi un atzina, ka tā arī dzirksts pret Aināru viņai nebija radusies.

Kimam ir randiņš ar divām meitenēm vienlaikus?

Kā viesnīcā palikušās meitenes Karīna un Anda jūtas? Anda ēd pārmērīgi lielas porcijas, Karīna apgalvo konkurentei, ka viņa ir pārlieku vīrišķīga, un nesaprot, ko Kims atradis Evelīnā un Laumā. Kims sākumā izvēlas palikt divatā ar Laumu, uz ko Evelīna reaģē asi - jautājot: kāpēc viņa? Kims atbild, ka viņam ir jāizvēlas viena no abām meitenēm. Atgriežoties Lauma meitenēm dižojas, ka viņa ir bučojusies ar Kimu, kam sāncenses netic. Patiesība bija tāda, ka Kims par centienu saņemt skūpstu saņem pļauku. Kims par šo meitenes soli ir šokā un neizprot, kāpēc viņa tā rīkojusies.

Roberts atrāda salsu žūrijai

Robertam gan svarīgāks ir deju priekšnesums, kuru vērtē cienījamā žūrija – Agris Daņiļevičs, Lauris Reiniks un Mārtiņš Kagainis. Pēc kādas dejas žūrija vēlas noskaidrot, vai arī šim pārim bija lūpu kontakts, citas dejas nodēvē par jautrām un pavedinošām. No kuras atvadīsies Roberts, redzēsim nākamajā sērijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu