«Emmy» ceremonijas rīkotāji atsauc seriāla «Veep» aktiera nomināciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Emmy» televīzijas balvu ceremonijas rīkotāji atsaukuši seriāla «Veep» aktiera Pītera Maknikola nomināciju kategorijā «Labākais viesaktieris komēdijseriālā», jo tā neatbilda nolikumam.

«Emmy» noteikumi paredz, ka šajā kategorijā var izvirzīt aktierus, kuri parādījušies mazāk nekā 50% no aktuālās sezonas sērijām.

Maknikols redzams piecās no desmit «Veep» piektās sezonas sērijām. Tātad viņš piedalās tieši pusē no aktuālās sezonas sērijām.

«Izvērtējot kategoriju, esam secinājuši, ka Pīters Maknikols diemžēl ir pārsniedzis sēriju skaitu, ar kādu var tikt izvirzīts šajā kategorijā,» norāda ASV Televīzijas akadēmija, kas rīko «Emmy» ceremoniju.

Organizācija norādīja, ka Maknikols esot atbildis prasībām laikā, kad viņš tika izvirzīts «Emmy» balvai. Taču pēc tam iznāca vēl viena «Veep» sērija ar viņa piedalīšanos.

«Šis lēmums nekādā veidā nenoniecina Maknikola kunga spīdošo sniegumu šajā «Veep» sezonā,» uzsver akadēmija.

Drīzumā tiks paziņots cits nominants, kas cīņā par «Emmy» apbalvojumu stāsies Maknikola vietā.

Televīzijas kanāla HBO seriāls «Veep» vēsta par ASV viceprezidenti un viņas darbiniekiem. Seriālā galveno lomu spēlē aktrise Džūlija Luisa-Dreifusa.

Kā jau ziņots, šogad «Emmy» balvu nomināciju sarakstā ar 23 nominācijām dominē fantāzijas seriāls «Game of Thrones» («Troņu spēle»).

No tā nedaudz ar 22 nominācijām atpaliek seriāls «The People v. O.J. Simpson: American Crime Story» un «Fargo» ar 18 nominācijām.

«Emmy» balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 18.septembrī Losandželosā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu