Netīrās dejas: šovā parādās mācītājs un pat «ātrie»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV šova «Netīrās dejas» meiteņu cīņas par puišu sirdīm turpinās ar visdažādākajiem paņēmieniem, tomēr arī puiši nesēž rokas klēpī salikuši. Ainārs uz randiņu ar Evelīnu uzaicinājis mācītāju, lai izprastu abu attiecības, bet vakariņu laikā tiek izsaukta pat mediķu brigāde.

Roberts piever acis par blēņām

Nepatīkamu pārsteigumu piedzīvo Elvīra, jo Roberts ir pieņēmis lēmumu sūtīt mājās meiteni, kurai pret viņu ir radušās simpātijas. Elvīra par izbalsošanu ir šokā, viņas aiziešana no šova beidzas ar asarām un vilšanos Robertā. Savukārt par Ketijas blēņām šova pagājušajā sērijā (viņa saplēsa kleitu vienai no konkurentēm) Roberts piever acis, sakot, ka viņam patīk neprātīgi cilvēki.

Šoks par mācītāju

Kurzemes pusē randiņu izbauda šova kaislīgākais pārītis – Ainārs un Evelīna. Šis randiņš krasi atšķiras no iepriekšējā. Ainārs atzīstas, ka straujā un pavedinošā Evelīnas rīcība viņu mulsina, tādēļ puisis grib izprast meitenes jūtas un turpmākos plānus. Evelīna neslēpj savas jūtas pret Aināru, kā arī to, ka labprātāk viņu iepazītu divatā, nevis konkurentu klātbūtnē. Evelīnu pārsteidz Aināra jautājums par viņas attieksmi pret laulībām, taču patiesu pārsteigumu un šoku izraisa it kā nejauši randiņā satiktais mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics. Izrādās, tā nav nejaušība – Ainārs lūdzis viņu ierasties, lai palīdzētu atšķetināt neskaidro jautājumu pinekļus. Mācītājs palīdz izskaidrot jauniešu jūtas un rīcību, kurai paši izskaidrojumu nav raduši. Evelīna ir nobijusies, taču sarunā ar mācītāju secina, ka ir par jaunu, lai tik ātri teiktu jāvārdu Aināram.

Tikmēr jautri laiku pavada Kate un Annija, gaidot Aināru pārrodamies no randiņa. Viņas dejo, pielaiko kleitas un laistās ar ūdeni gluži kā bērnībā.

Tiek izsaukta mediķu brigāde

Kims, izdancinājis meitenes, dodas pastaigā pa Siguldas dabas takām ar savu Evelīnu. Viņa ne mirkli neslēpj, ka Kims ir puisis, ar kuru vēlas veidot ilgstošas un nopietnas attiecības uz mūžu, taču vai Kimu tas nenobiedēs? Kims nav noraidošs un izturas jauki, taču Evelīna viņam nenotic. Neraugoties uz patiesiem centieniem iekarot Kima simpātijas, viņa izjūt vienaldzību no puiša puses. Meitene ir gatava darīt visu iespējamo, lai Kims šova beigās izvēlētos tieši viņu, taču negrib sevi sāpināt. Puisis jūt, ka Evelīna viņā ir ieķērusies.

Vakariņu laikā Evelīna paģībst, tādā veidā pamatīgu satraukumu sagādājot visiem klātesošajiem. Tiek izsaukta mediķu brigāde, bet vēlāk Evelīna skaidro, ka randiņā ar Kimu esot vienkārši pārkarsusi.

Dienas izskaņā Kims žūrijas priekšā dejo ar katru no dāmām. Pēc Laumas priekšnesuma ar puisi žūrija domā, ka abi neizskatās saderīgi, tāpēc Evija Skulte nolemj rādīt piemēru un arī uzdejo ar puisi. Savukārt Kima deja ar Andu žūriju sajūsmināja teju uz 10 ballēm.

Atgādinām, ka jaunajā TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnās par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā šosezon nāk žūrija, kurā redzēs gan Agri Daņiļeviču un Eviju Skulti, gan Lauri Reiniku un Mārtiņu Kagaini, kuru iepriekš TV3 skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu