Jaunajā sezonā «Starp mums runājot» vadīs Valdis Melderis un Daina Jāņkalne

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Raidījuma «Starp mums runājot» otrajā sezonā Grētai Garjučko studijā pievienosies divi jauni vadītāji – Valdis Melderis un pieredzējusī TV žurnāliste Daina Jāņkalne. Raidījuma vadītāji runās par dažādām tēmām, kas aktuālas sievietēm, kā arī studijā tiksies ar Latvijā atpazīstamiem cilvēkiem. Jaunajā sezonā raidījums gandrīz divas reizes garāks un vēl interesantāks, jo Daina veidos sižetus ārpus studijas, pavadot vienu dienu kopā ar kādu no Latvijas sievietēm, atklājot viņas dzīves priekus, grūtumus un veiksmes noslēpumus. Skatieties raidījumu «Starp mums runājot» katru otrdienu plkst. 21.00 no 9. augusta televīzijā «STV Pirmā!»

«Latvijā dzīvo apbrīnojamas sievietes, kuras ieliek sirdi lietās, ko dara - vai tas būtu biroja darbs, cimdu adīšana, bērnu skološana, uzņēmuma vadīšana vai jebkas cits. Var tikai apbrīnot spēku, ar kādu viņas spēj celt un nest smagumus, kuri šķiet nepaceļami. Taču es noteikti negribētu, ka mēs kaut kā mākslīgi sadalītu pasauli sieviešu un vīriešu «zonās». Mēs dzīvojam kopīgu dzīvi un, kas attiecas uz «sieviešu sarunām», tad ir pilnīgi skaidrs, ka vīrieši tajās ieņem ārkārtīgi nozīmīgu vietu! Ļoti labi, ka šajā sezonā raidījums dosies arī ārpus studijas, un mēs varēsim ne tikai atstāstīt, bet arī filmēt reālas situācijas un dzīvesstāstus. Divus gadus esmu bijusi tikai radio cilvēks, taču ļoti priecājos, ka paralēli darbam «Kā labāk dzīvot» varēšu atgriezties televīzijā un strādāt kopā ar Grētu, Valdi un raidījuma veidotāju komandu. Ceru, ka sagādāsim Latvijas sievietēm arī kādu iedvesmas mirkli,» norāda Daina Jāņkalne.

Pirmajā raidījumā studijā tiksimies ar operdziedātāju, Trīs zvaigžņu ordeņa kavalieri Inesi Galanti. Un runāsim ne tikai par Ineses talantu, kas atnesis visu pasauli pie viņas kājām. Arī turpmākās nedēļās «Starp mums runājot» viesosies sabiedrībā zināmas personības, kas iedvesmos visas Latvijas sievietes un turpināsim sarunas par ikvienai sievietei aktuālām tēmām. Šosezon vīrieša skatījumu izdibināsim kopā ar «Radio Skonto» vadītāju untrīsmeitu tēvu Valdi Melderi.

«Dzīvot un arī strādāt kopā ar sievietēm nav viegli, taču ļoti aizraujoši. Reāls adrenalīns 24 stundas diennaktī!

Bieži vīriešiem nav izprotama sieviešu rīcība vienā vai otrā situācijā, taču visas problēmas var atrisināt sarunu ceļā. Vai arī – vienkārši izdarot pa savam, bez jebkādām pārrunām. To es varu apgalvot pa visam droši, jo man apkārt ir daudzas sievietes. Pēdējos 16 gadus esmu aizvadījis aizraujošu dzīvi kopā ar savu sievu Sarmīti. Man ir arī trīs meitas – Zane, kura šobrīd studē Anglijā, Lueta Laura un divpadsmitgadniece Elīza Aija. Patiesībā, kopš man ir meitas un es ikdienā redzu, kā viņas kļūst par mazām sievietēm, ir daudz vieglāk saprast sievietes pasauli... un tas ir patiesi aizraujoši! «Starp mums runājot» ir raidījums, kuru būtu jāskatās ne vien sievietēm, bet arī vīriešiem, lai sarunu ceļā varētu ar vien labāk saprast viens otra nostāju dažādos jautājumos,» tikties otrdienu vakaros aicina Valdis.

Izbaudiet aizraujošas sarunas un interesantus stāstus par Latvijas sievietēm raidījumā «Starp mums runājot» ik otrdienu no 9. augusta plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu