«Rampas ugunis» jauno sezonu atklās ar Nilu Ušakovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

1.augustā pēc vasaras pārtraukuma RīgaTV 24 ēterā atgriežas populārais raidījums «Rampas ugunis». Pirmajā raidījumā viesos pie Andra Kiviča būs Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Šī būs raidījuma ‘’Rampas ugunis" trešā sezona. Tāpat kā iepriekšējās, kurās pie Andra Kiviča viesojušies vairāk nekā 500 sabiedrībā pazīstami cilvēki - mūziķi, politiķi, sportisti, aktieri un uzņēmēji, arī šī sezona solās būt sarunām bagāta un interesanta.

Raidījuma vadītājs Andris Kivičs, atgriežoties ēterā, saka: "Lai arī ir notikušas 500 stundu garas sarunas, sākoties 3. sezonai, ir sajūta, ka viss tikai sākas. Cilvēki man ir jautājuši, kas ir interesantākais, vadot ‘’Rampas ugunis"? Es vienmēr saku, ka nekad nezinu, ko sarunu biedrs man atbildēs, tāpēc rutīna nav iespējama. Katru darba dienu RīgaTV 24 skatītājiem uzdāvināsim stundu cilvēcības un uzzināsim, kas slēpjas aiz sabiedrībā pazīstamu cilvēku publiskās fasādes, kādi viņi ir kā cilvēki."

Skaties raidījumu tiešraidē katru darbdienu pulksten 14.00 un 19.00 kanālā RīgaTV 24 un interneta platformā Play24.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu