Radio Naba raidīs no festivāla «Laba daba»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands

Jau ceturto gadu šajā nedēļas nogalē, no 5. līdz 8. augustam audio tiešraide no Starptautiskā mūzikas un mākslas festivāla «Laba daba» būs dzirdama Radio NABA FM 95,8, internetā naba.lv un lsm.lv. Par ētera programmas piesātināšanu ar festivāla atmosfēru rūpēsies Radio NABA ētera personības. Tiešraidē būs dzirdama intervijas ar festivāla māksliniekiem, dzīvo koncertu tiešraides un festivāla leģendas.

Tiešā ētera programmu šogad veido Anete Enikova (KŪL), Aija Federova («Anotācija»), Atis Žagars («Mūzikas sirds»), Klāvs Lauls («Ožamais spirts»), Eduards Ozoliņš («Nabavakars»), Ivars Šteinbergs («Bron-Hits»), Mārtiņš Enģelis («Mirklis pirms miera») un Jānis Kazulis, savukāt tiešraides laikā varēs dzirdēt tādu Radio NABA raidījumu speciālizlaidumus, kā «Šķērsām», «Histērija», «Studentu pietura», «Conexao FM Brasil», bet par jaudīgu sestdienas rīta modināšanas programmu parūpēsies «NABARĪTS».

Ēterā būs dzirdamas gan ekspresintervijas ar māksliniekiem, gan īpašas mūziķu uzstāšanās pārraides no galvenās - Lāča skatuves, uz kuras kāps tādas muzikālās apvienības kā "Pērkonvīri", "Zig Zag", "Super Besse» (Ukraina), "Satellites LV", "Lust For Youth» (Dānija), «Fuck art" un «Rāva». Savukārt pēc koncertiem festivāla viesi varēs satikt mūziķus «NABA ierakstu teltī», turpat uz vietas varēs iegādāties mūzikas albumus un suvenīrus no māksliniekiem.

Tiešraides programmas aktualitātēm varēs sekot līdzi «Twitter», bet klausītāji, kas vēlēsies paziņot par īpaši spilgtiem un tiešraides vērtiem notikumiem, aicināti to darīt, pievienojot saviem ierakstiem #labadabalive.

Pieslēgšanās tiešajā ēterā sāksies piektdienas priekšpudienā un turpināsies līdz pat svētdienas naktij. Festivāla tiešraidi varēs dzirdēt festivāla norises vietā, internetā - naba.lv un Latvijas radio 6 - FM 95,8.

Radio NABA pilnā nosaukumā Latvijas Radio 6 – LU Radio NABA ir Latvijas Universitātes radio programma, kas skan Latvijas Radio 6 kanālā, veidojot alternatīvu un atvērtu mediju Latvijas mediju telpā, atspoguļojot kultūras, urbāni inteliģentās vides un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. Radio NABA var klausīties Rīgā un tās apkārtnē FM 95.8. Pasaulē to ir iespējams klausīties internetā - naba.lv/raida, Latvijas radio lapā, LSM portālā un mobilajās lietotnēs. Paralēli Radio NABA studijai festivāla norisi atspoguļos arī Latvijas Universitātes studentu televīzija KIVI TV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu