Vēl viens iemesls, lai jūsmotu par «Stranger Things» Elu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Tie, kas lieto video straumēšanas servisu «Netflix», noteikti jau ir noskatījušies lieliskā seriāla «Stranger Things» pirmo sezonu, kas labākajās Deivida Linča tradīcijās caur četru puišu acīm vēsta par baisiem notikumiem astoņdesmito gadu Amerikā. Viena no spilgtākajām lomām seriālā, protams, ir 12 gadus vecajai aktrisei Milijai Bobijai Braunai (Millie Bobby Brown), kura seriālā atveido meiteni ar pārdabiskām spējām. Ja neesat vēl iemīlējuši šo aktrisi, tad lasiet tālāk!

Jaunā aktrise savā «Instagram» profilā publicējusi vairākas fotogrāfijas un video, kuros atklāj, kā gatavojās savas varones Elevenas (Eleven) jeb Elas lomai. Video redzams, kā viņai tikuši nogriezti garie mati.

 

Hair chopping part 1! #strangerthings #chopchop #inthechairwith @sarahhindsgaul ???

A video posted by Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) on

Garo matu nogriešana varētu būt emocionāli sarežģīts solis, taču, kā redzams, video, Milija Bobija Brauna šo procedūru pārdzīvojusi ar smaidu.

 

Hair chopping part 2 #strangerthings #chopchop the full video is in my bio! #nohairdontcare

A video posted by Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) on

Intervijā žurnālam «Elle» jaunā aktrise atzina, ka pret matu nogriešanu strikti iebilda viņas mamma, taču viņai ar tēti izdevās mammu pierunāt. Viņa jau ir pieradusi, ka viņu sauc par zēnu.

Foto: kadrs no seriāla

Par seriālu

Brāļu Daferu seriāla «Stranger Things», kurā filmējusies arī Vinona Raidere, darbība norisinās astoņdesmito gadu vidū. Tas sākas ar kadriem, kad četri puišeļi, labākie draugi, mājas pagrabā spēlē Latvijā tik ļoti nepopulāro «Dungeons & Dragons». Pēc kārtējās spēles zēni dodas pa mājām, tomēr viens no viņiem līdz tām tā arī nenonāk. Viņa draugus, ģimeni un apkārtējos šī nelaime, protams, ierauj dažādu neparastu notikumu virpulī, kura epicentrā parādās arī šā seriāla galvenā varone - maza meitene ar telekinēzes spējām - Elevena jeb Vienpadsmitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu