Jauns šovs par slavenību ēšanas paradumiem!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vai esat domājuši, kā tas būtu, pagatavot savu mīļāko ēdienu mūziķim Donam, radio ētera personībai Baibai Sipeniecei-Gavarei, aktrisei Evijai Skultei, dziedātājai Aijai Andrejevai vai skandalozajam fotogrāfam Aleksandram Sokolovam? Varbūt kāds no viņiem ir jūsu elks, kas šad tad pat paviesojas jūsu sapņos? Jaunais raidījums sniegs unikālu iespēju satikt savu elku dzīvē un vēl vairāk...

Ik raidījumā pie kādas no slavenībām uz mājām dodas trīs viņa fani – viens no viņiem slavenības virtuvē gatavo uzkodu, otrs pamatēdienu, bet trešais desertu. Mājas saimnieks pats dodas prom – tas nozīmē, ka jaunajiem viesiem pašiem jātiek galā ar visām problēmām zvaigznes virtuvē. Jāatrod, kur stāv naži, paslēptas bļodas un kā ieslēgt cepeškrāsni!

Nav tā, ka slavenības virtuve un ēdienkarte palikusi pilnīgi bez uzraudzības. Ar raidījuma vadītāja pienākumiem lieliski tiek galā vairāku veiksmīgu restorānu īpašnieks Jānis Jenzis. Viņš ne tikai palīdzēs atrast nazi, bet noteikti būs uzzinājis, kā, piemēram, darbojas Baibas Sipenieces-Gavares cepeškrāsns. Jaunā raidījuma vadītājs J. Jenzis stāsta: «Man tā ir pilnīgi jauna pieredze, taču jāatzīst, ka jūtos kā zivs ūdenī. Ir ļoti interesanti vērot, kā cilvēki tiek galā ar stresa situācijām, jo viņi taču ir pilnīgi svešā vietā. Arī pats ar nepacietību gaidu pirmo raidījumu TV3 ēterā. Domāju, ka šis formāts ir kaut kas pilnīgi svaigs un neparasts, skatītājiem noteikti patiks, jo galu galā šeit ir gan spriedze, gan daudz pozitīvu emociju, iespēja ielūkoties slavenību virtuvēs un galu galā katrā raidījumā trīs lieliskas receptes!»

Kad maltīte gatava, laiks sēsties pie galda. Izrādās, ka slavenības faniem ne tikai savs ēdiens jāpasniedz, bet arī pašiem jāsēžas galda galā, lai ļautos zvaigznes un viņas divu viesu izprašņāšanai maltītes gaitā... Kāpēc ēdiens pagatavots tieši tā, kāpēc izvēlēti tieši šie produkti un vai nebija paredzēts, ka piedevas būs nedaudz siltākas? Šie ir tikai nedaudzie jautājumi, kuri būs jādzird faniem. Tos slavenība un viņas viesi uzdod, lai noteiktu, kurš no trīs dalībniekiem bijis pats veiksmīgākais un pelnījis sērijas galveno balvu – dizainera veidotu porcelāna šķīvi ar slavenības parakstu!

Cepiena dalībniece radio un TV raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare secina, ka šis bijis ļoti liels izaicinājums: «Pie manis ieradās trīs patiešām man nezināmi fani. Varu teikt, ka man paveicās, jo viņi visi izrādījās ne vien lieliski pavāri, bet ļoti interesanti cilvēki. Katrs no viņiem bija ar kaut ko unikālu – tāds, kuru apbrīnot un no kura pamācīties. Visgrūtākais uzdevums bija noteikt to, kam atdot galveno balvu,» atzīst B.Sipeniece-Gavare. Runājot par šo raidījumu, kurā piedalījās B.Sipeniece-Gavare, jāatklāj, ka viens no viņas faniem, bija zināms – tas bija aitkopis Egils no šova Saimnieks meklē sievu 1. sezonas. Egils bija nolēmis Baibu pārsteigt ar ēdienu, kas pagatavots no paša audzēta jēra.

Izbaudiet raidījumu Cepiens jau no 9.septembra piektdienās plkst. 18.00 kanālā TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu