Šovā «Pirmā deja» uzvar tautiskā deja Santas un Artūra izpildījumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šova «Pirmā deja» otrajā sērijā sacentās pāri Laura un Aivars, Santa un Artūrs. Abiem pāriem desmit dienu laikā bija jāapgūst izvēlētā deja. Šoreiz uzvaras laurus plūca tautiskā deja Santas un Artūra izpildījumā (horeogrāfe Viola Abrāmova).

Jau rakstījām, katrā raidījumā diviem pāriem būs iespēja iemācīties neaizmirstamu deju profesionālu pasniedzēju vadībā, turklāt šis nebūt ne vieglais uzdevums būs jāpaveic tikai 10 dienu laikā līdz kāzām. Pēc tam, kad laulību dienā par pārsteigumu kāzu viesiem un radiem tiks nodejotas īpašās dejas, pāri tiksies ar žūriju – Agri Daņiļēviču, Ievu Kemleri un Lauri Subatnieku, kura nosaka uzvarētājus.

Laura un Aivars

Atraktīvs pāris, abi jaunībā dejojuši - Laura savulaik sarīkojumu dejas, viņas izredzētais - tautas dejas. Interesanti, ka abi kopā nav dejojuši vispār - ja nu reizi kāzās, bet tas neskaitās. Tikko atgriezušies no Anglijas atpakaļ Latvijā. Vīrs strādājis un dzīvojis tur 13 gadus, sieva - pusotru. Bija jau teikusi, ka savulaik atvedīs Aivaru atpakaļ mājās, tā arī noticis. Pārim ir skumjš stāsts (ko ceram tomēr iekļaut sērijā, uzmanīgi - jo sievai tas ir tiešām sāpīgs jautājums) - pirms dažām dienām nomira Lauras mamma. Pāris bija plānojis pat atcelt kāzas, bet nolēmuši tomēr precēties. Paredz, ka kāzās visu dienu raudās. Uz kapiem nolēmuši kāzās nebraukt, bet mammu pieminēs. Lauras mamma un viņas slimība arī atvedusi abus atpakaļ uz LV. Topošā ģimene tagad meklē darbu, Aivars mācās runāt latviski bez akcenta (sanāk, akcenta tiešām gandrīz nav), jo bija pieradis domāt un runāt angliski. Abi tiešām jauki cilvēki, tādi, kurus sauc par «trakiem», sieva īsts «spridzeklītis», abi ļoti pozitīvi, tieši.

Santa un Artūrs

Jelgavnieki, kas ikdienā nodarbojas ar pilnībā dažādām un atšķirīgām profesijām, bet viņus vieno liela mīlestība vienam pret otru. Ikdienā Artūrs ir galdnieks, bet Santa fizioterapeite un horeogrāfe. Abiem patīk aktīvā atpūta - laivu braucieni, sezonālie pārgājieni ar nakšņošanu teltīs. Patīk arī skatīties dažādas filmas un apmeklēt kādu teātra izrādi, braukt pie omēm un ēst ķiršus, tikko plūktus no koka, un sapņot par kopīgu māju laukos ar kaķīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu