Skorsēzes «The Departed» pārtaps seriālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar «Oskaru» apbalvotais trilleris «Atkritēji» («The Departed») tiks piemērots televīzijas ekrāniem. Uzņēmums «Amazon» plāno Mārtina Skorsēzes 2006. gada filmu, kurā galveno lomu atveidoja Leonardo di Kaprio, pārveidot par televīzijas seriālu ar stundu garām sērijām, ziņo laikraksts «Hollywood Reporter».

Seriāls balstīsies gan uz Skorsēzes filmu, gan uz Honkongas filmu «Infernal Affairs», uz kuru balstījās «oskarotā» filma.

«Atkritēji» nopelnīja četras «Oskara» balvas. Filmas režisoram tā nopelnīja pirmo «Oskara» balvu par labāko režiju. Pārējās balvas bija par labāko filmu, labāko adaptēto scenāriju un labāko montāžu.

Seriāla darbība notiks mūsdienu Čikāgā un stāstīs par jaunu policistu, kas iefiltrējas latīņamerikāņu bandā, un tās pašas bandas locekli, kas iefiltrējas policijā.

Šī ir televīzijas uzņēmuma «Warner Bros TV» pirmā sadarbība ar «Amazon», un seriāla pirmās sērijas scenārija autors būs Džeisons Ričmens, kas būs arī seriāla izpildproducents.

Pašlaik arī citas filmas tiek pārveidotas par televīzijas drāmas seriāliem, piemēram, «The Lost Boys» («Zudušie zēni»), «Lethal Weapon» («Nāvējošais ierocis») un «Taken» («Taken»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu