Vai maz tiesa spēj aizliegt projektu «Ekstrasensu cīņas»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau ziņojām, ka Maskavā dzīvojošs astrologs Punita Nahata vērsies Maskavas tiesā, lūdzot slēgt TV projektu «Ekstrasensu cīņas». Lai arī Nahata ir pārliecināts, ka šovs ir iestudēts, iepriekš viņam nav izdevies gūt juridisku atbalstu. Kā būs šoreiz? Vai ir maz iespējams ar tiesas lēmumu slēgt šovu?

Izrādās, šā gada jūnijā Punita Nahata tiesā jau bija iesniedza dokumentus ar tādām pašām prasībām, tomēr tās netika izskatītas. Tiesa par atteikuma iemeslu norādījusi, ka nav iespējams iestāties par nenoteikta skaita personu interesēm. Turklāt ekstrasensi par konsultāciju saturu un sekām nekādu juridisku atbildību neuzņemas.

Arī tagad juristi norāda, ka pastāv ļoti maza iespēja, ka tiesa apmierinās Nahatas prasību šovu slēgt, jo TV šovs «Ekstrasensu cīņas» neattiecas uz likumu par patērētāju tiesību aizsardzību, vēsta «Top News».

Jau ziņots, ka Nahata ir pārliecināts - TV šovs ir agrāk sagatavota izrāde, kura tiek skatītājiem demonstrēta kā īstenība. Viņš uzskata, ka tas viss ir slēptā reklāma šiem šova ekstrasensiem, kuri, ieguvuši popularitāti, pēcāk nopelna privātā veidā.

Kā zināja stāstīt astrologs, pie ekstrasensa, kurš vēl nesen «mirdzējis» TV ekrānos, privāta konsultācija cilvēkam izmaksā ap 60 000 rubļu (816,62 eiro).

«Tāda veida šovi ir jāaizliedz. Tos ir jābeidz pārraidīt ēterā - tas nav ētiski,» domā astrologs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu