Ir ar ko lepoties: latvieši tiek populārajā deju TV šovā «Танцы»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Sākusies Krievijas TV šova «Танцы» («Dejas») jaunā, trešā sezona. Aizvadītajās brīvdienās TV kanālā TNT varēja vērot šova otro sēriju, kurā savus spēkus izmēģināja arī vairāki dejotāji no Latvijas. Piedāvājam noskatīties video ar dejotājiem, kuri iekļuvuši šova nākamajā kārtā! Starp viņiem arī Roberts, kas pazīstams no šova «Netīrās dejas»!

TV šova «Танцы» pirmajās sērijās redzama dejotāju atlase, kura šoreiz norisinājās Krievijas pilsētā Kaļiņingradā. Uz populārā deju šova atlasi bija ieradušies arī vairāki dejotāji no Latvijas.

Krievu šova otrajā sērijā bija redzami dejotāji ne tikai no Rīgas, bet arī Jelgavas, Ogres un Daugavpils, tomēr ne visi no mūsu dejotājiem iepatikās arī žūrijai.

Visvairāk žūrijas locekļus sajūsmināja Alīna un Konstantīns, kuri atlasē piedalījās ar eksperimentālu deju stilu. Jauniešiem nekavējoties tika sacīts jāvārds šova nākamajai kārtai.

Танцы: Алина Михайлова и Константин Зайц (Michelle Hodge - Home) (сезон 3, серия 2) от Танцы на Rutube.

Tāpat «Танцы» nākamajā kārtā tika arī pašmāju TV šova «Netīrās dejas» dalībnieks Roberts Stripkans, kā arī dejotāji no Jelgavas - Linda Paulauska un Kaspars Martinkrists.

Танцы: Роберт Стрипканс (сезон 3, серия 2) от Танцы на Rutube.

Танцы: Линда Паулауска (Jevgenijs Semelis, Magic, David Felton - Let it Rock) (сезон 3, серия 2) от Танцы на Rutube.

Deju šovs norisinās vairākās kārtās. Vispirms dejotājus vērtē speciālā kastingā, kura rezultātā projektā paliek 24 cilvēki. Pēc tam notiek vairāki koncerti, kuru ietvaros dalībnieki izcilo horeogrāfu Jegora Družiņina (Егор Дружинин) un Migela (Мигель) vadībā veido neatkārtojamus deju priekšnesumus.

Turpmākajās deju šova sērijās varēs vērot, vai kāds no latviešu dejotājiem kļūs par vienu no 24 šova dalībniekiem, kas turpina cīnīties par uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu