Sarukusi MTV Mūzikas video balvu televīzijas auditorija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Salīdzinot ar pagājušo gadu, par trešdaļu sarucis MTV Mūzikas video balvu ceremonijas televīzijas skatītāju skaits, savukārt straumēšanas apjoms pieaudzis desmitkārtīgi. Šogad ceremoniju televīzijā noskatījās 6,5 miljoni cilvēku, bet pagājušogad televīzijas skatītāju auditorija bija 9,8 miljoni cilvēku.

Pērn sociālajā tīklā «Facebook» ceremoniju straumēja 4,4 miljoni cilvēku, bet šogad to skaits pieauga vairāk nekā desmit reizes - līdz 45,8 miljoniem cilvēku.

Televīzijas tīklam «Viacom», kura sastāvā atrodas MTV, lielākais ieņēmumu avots ir reklāmas televīzijā. Ceremonija ar Britnijas Spīrsas, Kanjes Vesta un Nikijas Mināžas uzstāšanos tika demonstrēta vairākos telekanālos, tostarp «VH1», «Comedy Central» un «Spike».

Tā nav vienīgā apbalvošanas ceremonija, kuras skatītāju skaits ASV pēdējos gados sarucis. «Emmy» un ASV Kinoakadēmijas balvu nesenākās translācijas sasniedza zemākos rādītājus pēdējo astoņu gadu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu