«Pirmās dejas» žūrijas priekšā iznāk līgava ar ... kartona vīrieti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien varējām baudīt «STV Pirmā» gaumīgo kāzu šovu «Pirmā deja». Katrā sērijā divi drosmīgi pāri piekrituši desmit dienu laikā iemācīties netradicionālu kāzu deju. Viņiem palīdz profesionāli horeogrāfi, kuri gatavi iemācīt kāziniekiem ko īpašu, uz spēles liekot savu reputāciju. Šīs dienas sērijā skatītājus pārsteidza Monta, kura uz fināla filmēšanu ieradās nevis kopā ar savu jauno vīru Rimantu, bet gan ar plakanu vīriņa kopiju no kartona.

Tā kā Montas jaunais vīrs Rimants ir jūrnieks, viņai uz šova finālu nācās ierasties pasniedzēja un papīra vīra pavadībā. Taču Monta pie vīra prombūtnes ir pieradusi un atzīst, ka tas liek novērtēt katru minūti, ko abi pavada kopā.

Ikdienā pāris dzīvo Ventspilī, bet deju mēģinājumi notika Talsos, zumbas pasniedzēja Ingus Skauģa virsvadībā. Desmit dienas no vietas papildus intensīvajam kāzu rīkošanas procesam abi mēroja 160 km garu ceļu, lai iemācītos savu kāzu deju Dona dziesmas «Tas» pavadībā.

Trīs dienas pirms kāzām šķita, ka pirmās dejas kāzās nemaz nebūs. Rimants pamatīgi aizballējās savā vecpuišu ballītē, kas sagādāja ne mazums galvassāpju pašam, pasniedzējam un jaunajai sieviņai. Lai arī līdz mēģinājumam viņš tika, tas bija bezjēdzīgi, jo kvalitatīvi pievērsties dejai Rimants nespēja. Pēc pasniedzēja aizrādījumiem nesatricināmais puisis pameta deju zāli… Pēcāk gan saņēmās un vienojās, ka turpinās ar pilnu atdevi nākamajā dienā. Arī pirmskāzu dienā abi bija pārguruši, taču apņēmība, mirdzums acīs un neatlaidīgs darbs viņiem nodrošināja uzvaru «STV Pirmā!» šovā.

Dace un Edvarts nespēj valsēt četrās taktīs

Ventspilnieku konkurenti bija Dace un Edvarts no Rīgas, kuriem arī nācās saskarties ar vairākiem izaicinājumiem. Viņu pasniedzēja Liene Skulme kāzu dejai izvēlējās Intara Busuļa dziesmu «Miglas rīts». Kāzu deja bija jutekliska, abi izskatījās laimīgi un iemīlējušies. Taču valša soļi četrās taktīs un rumbas ritmu izaicinājums nedevās rokā, kāzu dienā pāris nespēja trāpīt vajadzīgajā ritmā. Tas nebija šķērslis un Agris Daņiļēvičs bija ar mieru apbalvot tieši šo pāri, taču pārējie žūrijas locekļi iestājās par ventspilniekiem.

Pāris par kāzām sapņoja jau četrus gadus, abi kopā audzina dēliņu un beidzot saņēmās arī oficiālam solījumam. Abi jaunlaulātie aizraujas ar volejbolu un ir diezgan labi sadejojušies savas kopdzīves laikā. Taču tas nebūt nenozīmē, ka pasniedzējas darbs bija vienkāršs. Dace kādā brīdī bija gatava krist izmisumā, taču Edvarta miers iedvesa cerību, ka kāzās viss notiks.

Balvu gan saņēma Monta un Rimants, taču vēlam abiem pāriem veiksmi laulības dzīvē! Savukārt skatītājus aicinām izbaudīt šovu «Pirmā deja» nākamajā ceturtdienā plkst. 21.00, kad savā starpā sacentīsies divas māsas un viņu topošie vīri

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu