«Netīro deju» pārsteidzošais fināls: ko izvēlējās uzvarētāja - naudu vai mīlestību?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klāt vasaras karstākā televīzijas šova «Netīrās dejas» fināls. 7.septembra vakarā tika noskaidrots, ka šova uzvarētāji ir Ainārs un Kate, taču ko izvēlējās meitene - naudu vai mīlestību?

Uz satraucošo izšķirošo finālu romantiskajā Jaunmoku pilī ir ieradušies ne tikai trīs profesionālie dejotāji un siržu lauzēji Kims, Roberts un Ainārs ar savām izvēlētajām sirdsdāmām, bet

sapulcējušās arī meitenes, kurām šis gods gājis secen.

Šova fināla raidījums ir deju priekšnesumiem piesātināts, un katrs no pāriem - Kims un Anda, Roberts un Ketija, kā arī Ainārs un Kate - cenšas parādīt, ka saskaņa viņu starpā valda ne tikai dejā, bet arī personīgajās attiecībās. Šova laikā puiši paši izvēlējās daiļavas, kurām palikt un kurām jādodas projām, bet finālā tiesneši un lēmēji bija tikai žūrija, kuru atzīmēm un vērtējumam šova laikā bija tikai ieteikuma raksturs un «skats no malas».

Kad pēc visu trīs pāru dejām šķiet, ka uzvarētājs jau zināms, žūrija paziņo, ka

trešo vietu iegūst Anda un Kims, kā arī negaidīti izsludina superfinālu. Šova nākamajā kārtā pāriem nākas improvizēt.

Superfināla izskaņā žūrijai nākas pieņemt gana grūtu lēmumu. Pēc ilgām apspriedēm žūrija, kuras sastāvā ir horeogrāfs Agris Daniļevičs, dejotājs Mārtiņš Kagainis, dziedātājs Lauris Reiniks un aktrise Evija Skulte, tomēr nolemj, ka šova uzvarētāji ir Ainārs un Kate.

Taču visintriģējošākā ir fināla kulminācija, kurā Katei ir jāpaziņo galvenā izvēle – mīlestība vai nauda.

Kate izvēlas mīlestību un Aināru, atsakoties no galvenās balvas - 5 tūkstošiem eiro.

Šova noslēgumā Lauris Reiniks paziņo, ka pāris tomēr iegūst naudu un var dalīt to uz pusēm.

Atgādinām, ka TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnījās par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti! Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu