Jauns sirdi plosošs turku seriāls «Ziemas saule»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Divi brāļi, viens liktenis! Dinamisks, ar negaidītiem notikumu pavērsieniem un aizraujošu sižeta intrigu – visjaunākais turku seriāls Ziemas saule no 3. oktobra darbdienās.

Slepus pieņemt brāļa identitāti

Kad pirms 20 gadiem uzņēmēju Hārunu nolēma nogalināt viņa negodīgie biznesa partneri, neviens nenojauta, ka mašīnā būs arī viņa mazais dēlēns. Tā Efe kļūst par sava tēva slepkavības vienīgo liecinieku. Lai arī ievainots un zaudējis atmiņu, puisēns izdzīvo – algots slepkava nespēj pacelt roku pret bērnu. Ģimenei Efi tā arī neizdodas atrast, visi viņu uzskata par mirušu tāpat kā tēvu. Zēns uzaug vienkārša zvejnieka ģimenē un tikai pēc divdesmit gadiem, pavadītiem neziņā par savu izcelsmi, Efe beidzot uzzina, kas bija viņa tēvs un to, ka viņam ir māte un dvīņubrālis Mete. Brālim pa šiem gadiem izveidojusies pavisam citāda dzīve – viņš ieņēmis tēva vietu uzņēmumā un precējies ar meiteni, kura reiz tik ļoti patika arī Efem. Abu brāļu atkalsatikšanās prieks tomēr nav ilgs, un zvērestu nekad vairs nešķirties nebūs lemts piepildīt – tēva slepkavas, kas nolēmuši reizi par visām reizēm tikt vaļā no nevēlamā liecinieka, Efes vietā nogalina viņa dvīņubrāli Meti. Vienīgais veids tikt klāt tiem cilvēkiem, kuri reiz izpostīja viņa vecāku ģimenes laimi, lai atriebtu tēva un brāļa nāvi, ir – izlikties par Meti, slepus pieņemt brāļa identitāti. Efe mēģina ieņemt bagātā brāļa vietu, dodas atpakaļ uz mājām, kurās nekad nav dzīvojis, mēģina no zvejnieka pārtapt par bagātu uzņēmēju, atriebt un atgūt zaudēto dzīvi un mīlestību, kas viņam bijusi liegta kopš bērnības.

Foto: publicitātes

Turku seriālu fenomens

Turcijā veidotie seriāli turpina savu uzvaras gājienu pasaulē. Dažu gadu laikā Turcija pārliecinoši uzkāpusi līdz otrajai vietai pasaulē televīzijas seriālu eksporta jomā uzreiz aiz Amerikas Savienotajām Valstīm, apsteidzot pat Meksiku un Brazīliju. Seriāli tik strauji kļuvuši par vienu no galvenajām valsts ekonomikas un kultūras eksporta precēm, ka par to runā kā par sociālu fenomenu. Gadā uzsāk ap 60 seriālu, tāpēc konkurence ir ļoti liela un kvalitāte – augsta. Skatītāji ar nepacietību gaida 2016. gadā iznākušo seriālu Ziemas saule arī tāpēc, lai redzētu, kādi būs režisora Murata Onbula – atzīta komēdiju meistara – panākumi melodrāmas žanrā.

Seriāla Ziemas saule (Kış Güneşi/ Winter Sun) galvenajās lomās turku televīzijas jaunās zvaigznes – visu turku meiteņu mīlulis Šukru Ozjildizs un daiļā aktrise Asli Envera, kura dzimusi un augusi Londonā.

Izbaudiet jauno turku seriālu Ziemas saule no 3. oktobra darbdienās LNT .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu